Sevgiliye günaydın iletileri: Uzun, kısa sevgiliye günaydın bildirisi 2022, en hoş sevgiliye günaydın iletileri, en yeni ve hoş günaydın bildirileri

celikci

New member
Sevgiliye günaydın iletileri: Uzun, kısa sevgiliye günaydın bildirisi 2022, en hoş sevgiliye günaydın iletileri, en yeni ve hoş günaydın bildirileri
Sevgiliye günaydın iletisi göndermek, yeni güne göz açarken her çiftin kalbini yumuşatan memnunluk veren bir duyguyu canlandırabilir. Sevgililerin birbirlerine ilgilerini de gösteren sevgiliye günaydın iletileri atmak çiftlerin aşk hayatına sıcaklık katmasına sebep olabilir. Sevgiliye en hoş günaydın bildirileri, sevgiliye en manalı günaydın iletileri, sevgiliye uzun günaydın iletileri, sevgiliye kısa günaydın iletileri, sevgiliye günaydın kelamları, sevgiliye günaydın şiirleri en epeyce çiftler tarafınca araştırılan mevzular içinde yer almaktadır.

SEVGİLİYE GÜNAYDIN İLETİLERİ 2022

• Kalbim harika zira sen onun ortasındasın. Günaydın benim hoş sevgilim
  • Dün gece, bugün sevgilin olacağımı bilerek yüzümde bir gülümsemeyle uyudum.
  • Seninle gün doğumunu görmek istiyorum, zira ışıkta gözlerini görüyorum ve içten içe bana kadar, beni özgür kılan kalbiniz ve ruhunuzdur.
  • Yaşayan en şanslı insan olmalıyım zira her sabah hayallerimde her gece gördüğüm birebir mükemmel insanı görüyorum. Günaydın sevgililer!
  • Meleğim, aşkım, tüm dünyam. İstediğim, gereksinimim olan sensin, her vakit seninle olmama müsaade ver, aşkım, her şeyim.
  • ömrümün her günü Sevgililer Günüdür zira size günaydın dilemeyle başlar. Olağanüstü günler aşkım.
  • Dünyada tüm vaktime sahip olabilseydim, ne yapacağımı biliyorum, tüm vaktimi burada yalnızca seninle olarak geçirirdim.
  • Sen benim yıldızımsın, güneşim olduğun üzere, sen benim bitmeyen günlerimsin tıpkı bugün olduğu üzere, günaydın sevgilim günaydın benim en hoş günüm.
  • Günaydın sevgilim, bütün gece bekledim, artık sana söylemek için, sen benim kaderimsin, kaderimsin.
  • Günaydın sevgili sevgililer, yeni bir gün burada ve tek umduğum şey sizi yaklaştırmak.
  • Dokunuşun tüylerimi diken diken ediyor, gülüşün kalbimi ısıtıyor, oh lütfen sevgilim ol ve asla ayrılmayalım.
  • Gerçek memnunluğu asla bilmiyordum, hayallerin gerçekleşmeyeceğini düşündüm, seninle tanışana kadar aşka hakikaten inanamadım.
  • Bu dünyada senden günaydın öpücüğünü tercih edeceğim kimse yok benim hoş sevgilim.
  • Günaydın Sevgilim Gün Aydınlık Seninle Günler Seninle Parlak Bugün ki Üzere Gün Seninle Hoş Sevgilim Günaydın…
  • Gözlerini açtığın vakit bana epey sevinç, ışık ve sevgi veriyorsun. Sen benim dünyamsın sevgilim
  • Seni birinci gördüğüm anı hala hatırlıyorum ve ruhum, “Ah, işte buradasın! Her yerde seni arıyordum! “
SEVGİLİYE KISA GÜNAYDIN BİLDİRİLERİ

• Şu an kalbim daha süratli atmaya başladı. Başka yarımın uyandığını hissediyorum. Günaydın sevgilim!
  • Güneş doğudan doğmaz, yatağımda, yanımda yükselir. Günaydın gün ışığım!
  • Günaydın yeni doğan pak tatlı güneşim… Günaydın kır çiçeğim… Günaydın gönlümü fetheden sevgilim. Günaydın…
  • Akşam yatmadan evvel ve sabah kalktığımda aklıma birinci gelen şey sensin. Günaydın!
  • Başımı yastığa koyduğumda tek dileğim oluyor seni görmek düşümde ve bu gecenin sabahında da seni gördüm hayalimde, günaydınlar olsun sana biricik sevgilim.
  • Sensiz doğsa da güneş odama, biliyorum kalbimiz bir başka olsak da artık yanında olamasam da, güneşe bak sana gülüyorum yavaşça, seviyorum seni günaydın sevgili.
  • Günlerimde manalar saklı bakışların üzere, günlerimde heyecanlar saklı sana baktığımda kalbimin atışı üzere, günlerimde daima sen varsın sevgili, günaydınlar olsun sana..
  • Memnunluğu hiç bilmiyordum, hayallerin gerçekleşmediğini düşündüm, aşka inanmadım, seninle tanıştığım güne kadar.
  • Bu sabah epeyce hoş, lakin senin kadar değil, hayallerim gitti, lakin sen benim hayalim gerçek oldu. Memnun sevgililer günü!
  • Yarın hayat bitmiş olsaydı, yapacak fazlaca şey kalmış olsaydı, katiyetle fark etmezdi, zira sevgilim, sana sahiptim.
  • Gözleriniz açıldığında bilmenizi istediğim tek şey, bu andan itibaren sevgimizin her vakit büyüyeceği. Seni seviyorum sevgilim
  • Günaydın sevgililer! Uyandığınız ve günümü kutladığınız için teşekkür ederim!
  • Günaydın sevgilim, aşk ilahı yeterli iş çıkardı, zira oku bizi birbirine bağladı ve bir aşk büyüsü yaptı.
  • Ellerimiz uzak olsa da birbirinden seninle günler seninle parlak bugün ki üzere, gün seninle hoş sevgilim günaydın…
  • Her vakit sabah duyduğun birinci ve gece duyduğunuz son ses olmak istiyorum. Günaydın!
  • Sabah erkenden uyanmak, seni tanıyana kadar günün en nefret ettiğim kısmıydı. Artık ise her sabah seni görme umuduyla uyanıyorum. Günaydın sevgilim!
sevgiliye günaydın bildirisi

SEVGİLİYE UZUN GÜNAYDIN İLETİLERİ

• Her gün hiç bıkmadan ve usanmadan yaptığım tek şey seni sevmek. Bir günaydın iletisiyle başlıyorum seni sevmeye ve gün ortasında seni düşünerek yaşamaya devam ediyorum. Aklımın hudutlarında dolaşıyorsun her gün ve ben her geçen gün seni daha ok seviyorum. Bugün bir daha birebirini yapacağım hiç bıkmadan. Günaydın sevgilim, seni sevmeye bir daha erkenden başladım.
  • Özgünlüğüm yalnızca sana, kokun ise bana bela.. Günaydın sevgilim. Mezar taşında olsun adım.. Her gece uykumda seni sayıklarım.. Güneş yerine sen doğdun bana bugün.. İnce saçların sarsın vücudumu.. Ellerin dolaşsın yüzümde.. Sabahım sen oldun.. Geceleri yalnızca sen varsın, sabah olunca isminle gözlerimde yaşarsın.. Günaydın canımın içi..
  • Sen uyanmadan benim dünyama güneş doğmuyor, vücudum ısınmıyor sevgilim. Sesini duymadan gün başlamıyor. O yüzden günaydın bebeğim, sen günaydın de ki buralara güneş doğsun, kalbim senin aşkınla ısınsın. Sesinle şenlensin kulaklarım haydi bana günaydın de.
  • Aşk kadar pahalı değil dünyadaki hiç bir his ve bir daha o denli ki aşk kadar güçlü değil. Aşık olunca seviyor insan sabahları, aşk olunca değerini biliyor günün. Aşk olunca günaydın bildirilerinden, gün aydırmaktan bıkılmıyor. bir daha bıkılmaz bir gündeyim ve bir daha uyanır uyanmaz elim telefona gidiyor. “Günaydın ömrümün baharı, bugün bir daha seni epeyce seviyorum.”
  • Kaç sabah daha bu biçimde hoş uyanacağımı bilmiyorum. Yarın sabaha kavuşacağımın garantisi yok. Değeri bilinmeli kimi şeylerin diye düşünüyorum ve benim dünyamda en değerli olan senin aşkın. O yüzden her gece sana şiirler yazıp sonuna güzel geceler kelamı sıkıştırmalıyım ve her sabah uyanır uyanmaz daha elimi yüzümü bile yıkamadan günaydın değerlim bildirisi atmalıyım. “Günaydın değerlim.”
  • Geceleri seni düşlerim sabah aklımda senle gezerim.. Günaydın canım sevgilim. Ben sana gülüm demem, gülün ömrü az olur. Cam fanusa kokunu saklarım, kokun benle olur. Issız bir gecede sesinle yürürken güneş üzere açtın sabahıma.. Günaydın sevgilim. Her anımda huzuru bulduğum.. Mahşer günüm.. Günaydın.
  • Senin hoşluğun parlayan güneşin ışığından bile fazla sevgilim, lakin sen yalnızca benimsin benim güneşimsin sabahlarıma doğan beni aşkınla hayata bağlayan en özelimsin. Günaydın ışık yüzlü sevdiğim.
  • Günaydın âlâ sabahlar, O kadar hoş uyuyorsun ki, Güya bulutlar üzerinde, Uyan sevgilim sabah oldu. Kalk ta kocana kahvaltı hazırla. Seni uyandırmak istemem, Elinden yemek hayli hoş, Sen bir dahisin, Kahvaltımı rengarenk yapıyorsun, Yemesen de yanımda otur, Bırak çayımı ben koyarım, Sen bitanem karşımda otur.
  • Günaydın aşkların en hoşu, sana yeni kızarmış ekmek kokusu üzere, tazecik demlenmiş çay tadında huzurla uyanacağın yeni bir gün diliyorum. Aşkımı ve sevgimi sana bu bildiriyle gönderiyorum. Seni bugünde evvelki günlerden daha hayli seviyorum aşkım.
  • Gözlerimi açtığım vakit senin hoşluğun benim aklımdan çıkmıyor, aç gözlerini uyan aşkım sana en çok sevdiğin aşkından günaydın aşkım.
  • Günler seninle başlar, gözlerimi açtığımda yeni bir güne seninle uyanmanın memnunluğunu yaşıyorum sevgilim günaydın…
  • Doğacak her güneşi sana adadım.. Bu sabahı da sen bana ada.. Günaydın ömürlük neşem. Beşerler yaşamak için nefes alır. Benim aldığım nefeste sen varsın sevgilim.. Günaydın. Yaşama sevinci üzeresin.. Her zerren umut dolu. Bugünüme de doğdun her günüme bir daha doğman dileği ile bir daha bir güne bir daha başladım. Seni hayli seviyorum.
  • Tatlı uykundan uyanacaksın ve hoş gözlerinle dünyayı kucaklayacaksın. Uykulu halinin verdiği sersemlikle kalkar kalkmaz bir yerlere toslayacak ve hudut olacaksın. Sabahları huysuz oluyorsun sen daima. Banyoya gidip elini yüzünü yıkayacak ve dişlerini fırçalayacaksın. daha sonra eline telefonunu alacaksın ve gelen iletisi açacaksın. Bütün öfken birden dinmiş olacak, huysuzluğun seni terk etmiş olacak zira ben sana fazlacatan günaydın huysuz hanımım demiş olacağım. Seni seviyorum.
sevgiliye en hoş günaydın iletileri

SEVGİLİYE EN HOŞ GÜNAYDIN İLETİLERİ

• Seni sevmek güneşe dokunmak üzere, sana bakınca eriyor içimdeki buz kütleleri, her günüm seninle başlar, seninle yaşanır lakin bu hayat, günaydın aşkım.
  • Öğlenden daha sonraya kadar sana ulaşamayacağımı biliyorum lakin bir daha de günaydın demek istedim.
  • Bir duşun gerçeğe dönüştüğü en tatlı halisin sevgilim. Günaydın.
  • Uyanır uyanmaz gelirsin aklıma, bir güneşe bakarım birde duvardaki bana gülen fotoğrafına, benim için en hoş gün seninle uyandığım günlerdir sevgilim, günaydın sana.
  • Günaydın! Güneş üzeresin ay üzere geceyi de gündüzü de aydınlatıyorsun ışık üzere parlıyorsun ışık yüzlüm.
  • Hayallerimin sahibi sensin, uykumdan uyanınca ismin yankılanır odamda, sabah güneşi yavaşça doğarken, bu bildirisi yolluyorum sana günaydın hayatımın manası.
  • Hoşluğun bir hayal üzere, gözlerin bir duşun en mükemmel yapıtı, bugün de hayallerimi süsledin, seninle güne merhaba dedim günaydın sevgilim.
  • Seni uyurken özledim, hayal kurarken seni özledim ve artık uyandığına göre, seni özlemekten mola verebilirim.
  • Ellerimiz uzak olsa da birbirinden, gönüllerimiz bir, şuan gözlerine bakamasam da güneşin ışığı avutur beni sensizliğimde, günaydın biriciğim benim..
  • Günaydın sevgilim, bütün gece seni özledim ve artık uyandığına bakılırsa, birbirimizi sıkı tutalım.
  • Her gün doğumu bana seni sevmem için yeni bir gün verir. Keyifli sevgililer günü! Şahane bir gün geçirmeni diliyorum!
  • Sana aşık olmak her sabah kalkmaya kıymet. Günaydın sevgilim.
  • Kalbin hangi sevgi için çarpıyorsa, yeni doğan günün güneşi seni ona kavuştursun… Günaydın.
sevgiliye günaydın bildirileri

SEVGİLİYE ROMANTİK GÜNAYDIN İLETİLERİ

• Gözleriniz açıldığında bilmenizi istediğim tek şey, bu andan itibaren sevgimizin her vakit büyüyeceği. Seni seviyorum sevgilim
  • Yaşayan en şanslı insan olmalıyım zira her sabah düşlerimde her gece gördüğüm birebir mükemmel insanı görüyorum. Günaydın sevgililer!
  • Günaydın sevgilim, bütün gece seni özledim ve artık uyandığına bakılırsa, birbirimizi sıkı tutalım.
  • Dün gece, bugün sevgilin olacağımı bilerek yüzümde bir gülümsemeyle uyudum.
  • Bu dünyada senden günaydın öpücüğünü tercih edeceğim kimse yok benim hoş sevgilim.
  • Her gün doğumu bana seni sevmem için yeni bir gün verir. Keyifli sevgililer günü! Olağanüstü bir gün geçirmeni diliyorum!
  • Sana aşık olmak her sabah kalkmaya bedel. Günaydın sevgilim.
  • hayatımın her günü Sevgililer Günüdür zira size günaydın dilemeyle başlar. Mükemmel günler aşkım.
  • Meleğim, aşkım, tüm dünyam. İstediğim, gereksinimim olan sensin, her vakit seninle olmama müsaade ver, aşkım, her şeyim.
  • Dünyada tüm vaktime sahip olabilseydim, ne yapacağımı biliyorum, tüm vaktimi burada yalnızca seninle olarak geçirirdim.
  • Günaydın sevgili sevgililer, yeni bir gün burada ve tek umduğum şey sizi yaklaştırmak.
  • Kalbim kusursuz zira sen onun ortasındasın. Günaydın benim hoş sevgilim
  • Seni birinci gördüğüm anı hala hatırlıyorum ve ruhum, “Ah, işte buradasın! Her yerde seni arıyordum! “
  • Seninle gün doğumunu görmek istiyorum, zira ışıkta gözlerini görüyorum ve içten içe bana kadar, beni özgür kılan kalbiniz ve ruhunuzdur.
  • Günaydın sevgilim, bütün gece bekledim, artık sana söylemek için, sen benim kaderimsin, kaderimsin.
  • Gerçek memnunluğu asla bilmiyordum, hayallerin gerçekleşmeyeceğini düşündüm, seninle tanışana kadar aşka sahiden inanamadım.
  • Bu sabah hayli hoş, fakat senin kadar değil, hayallerim gitti, lakin sen benim hayalim gerçek oldu. Keyifli sevgililer günü!
  • Seni uyurken özledim, hayal kurarken seni özledim ve artık uyandığına göre, seni özlemekten mola verebilirim.
  • Günaydın sevgililer! Uyandığınız ve günümü kutladığınız için teşekkür ederim!
  • Yarın hayat bitmiş olsaydı, yapacak epey şey kalmış olsaydı, muhakkak fark etmezdi, zira sevgilim, sana sahiptim.
  • Memnunluğu hiç bilmiyordum, hayallerin gerçekleşmediğini düşündüm, aşka inanmadım, seninle tanıştığım güne kadar.
  • Günaydın sevgilim, aşk yaradanı âlâ iş çıkardı, zira oku bizi birbirine bağladı ve bir aşk büyüsü yaptı.
  • Dokunuşun tüylerimi diken diken ediyor, gülüşün kalbimi ısıtıyor, oh lütfen sevgilim ol ve asla ayrılmayalım.
  • Gözlerini açtığın vakit bana epey sevinç, ışık ve sevgi veriyorsun. Sen benim dünyamsın sevgilim
SEVGİLİYE GÜNAYDIN ŞİİRLERİ

Bir gün sabah vakti kapıyı çalsam,

Uykudan uyandırsam seni:

Ki, daha sisler kalkmamıştır Haliç’ten.

Vapur düdükleri ötmededir.

Etraf alacakaranlık,

Köprü açıktır çabucak hemen.

Bir gün sabah sabah kapıyı çalsam…

– Turgut Uyar

Evvel gözlerin girer odamdan içeri

daha sonra ellerin, saçların dudakların

Bir bir hatırlarım