Davacıları Suriyelilere karşı provoke etmek isteyen Serkan İnci’ye Dava Ocaklarından reaksiyon: Vizyonsuz toplumsal medya solcusu

Leyla

Global Mod
Global Mod
İnci Sözlük’ün sahibi Serkan İnci, Twitter hesabından bir dizi paylaşımda bulundu.

Paylaşımlarında ülkeye hiç bir takibi yapılmayan Arap nüfusunun doldurulduğunu öne süren İnci, bu şahısların güç gösterisinde bulunduklarını söylemiş oldu.

“BEN BU TÜRLÜ MİLLİYETÇİLİK GÖRMEDİM”

Buna rağmen MHP ve Davacılardan ses gelmediğini tabir eden İnci, “Ben bu biçimde milliyetçilik dünyada görmedim” dedi.

İDEAL OCAKLARINDAN SERT CEVAP

İnci’ye Dava Ocakları Genel Lideri Ahmet Yiğit Yıldırım’dan sert reaksiyon geldi.

Toplumsal medyadan İnci’ye yanıt veren Yıldırım, “Bazı tipler var; canı isteyince, zoru görür görmez ‘Nerede bu Davacılar?’ der. Davacılar kendini gösterdiği vakit da ‘Nasıl çamur atsak?’ diye düşünürler.” sözlerini kullandı.

Yıldırım, kelamlarını şu biçimde sürdürdü:

“Ülkücüler; Karabağ 30 yıl daha sonra işgalden kurtulurken, Kapalı Maraş açılıp Kıbrıs’ta bağımsızlık gayreti verirken, Ayasofya bir daha ibadete açıldığında oradaydı ve bugün büyük oranda muvaffakiyetin sağlandığı terörle gayrette en üstün uğraşı gösterdi, göstermeye devam ediyor. Suriye’de inançlı bölge oluşturup onları bu alanlara yerleştirmek için, terör örgütü PYD/YPG’yi temizlemek ismine binlerce Bozkurt uğraş ederken Davacılar nerede diye sormak akıl işi midir? Ülkücü mühendisler SİHA-İHA, yerli araba çalışmalarında çaba ediyor. Teknolojide yeniliklere taraf veriyor. TURKOVAC çalışmalarında yer alıyor. Vizyonsuz, gündeme göre biçim alan toplumsal medya solcuları üzere her şeyi eleştirerek ömür tüketmiyoruz.”