Bahçeli’nin müsaadesiyle taklidini yapan Yunus Yuva: Bana karşı başka bir sevgisi var

Leyla

Global Mod
Global Mod
Seyhan ilçesinde yaşayan 3 çocuk babası komedyen Yunus Yuva, 3 yıl evvel MHP Genel Lideri Devlet Bahçeli’yi ziyaret ettiğinde, müsaadesini alarak taklidini yaptı. Yuva, Bahçeli’nin taklidini yaptığı manzaraları, toplumsal medya hesabından paylaştı. Manzaralar, epey sayıda olumsuz yorum aldı. İmajlarla ilgili Devlet Bahçeli’nin basın danışmanı Yıldıray Çiçek açıklama yaptı. Çiçek, görüntünün Bahçeli’nin yüksek toleransı daha sonrası çekildiğini belirterek, kanser tedavisi bakılırsan Yuva’yı destekledi.

DHA

“DALGA GEÇENLER EVVEL KENDİSİYLE DALGA GEÇSİN”

Komedyen Yunus Yuva ise 3 yıldır kanser tedavisi gördüğünü ve şov yapamadığını kaydetti.

Sağlıklı vakit içinderında sık sık Bahçeli’nin taklidini yaptığını anlatan Yuva, “Genel Liderimiz epey hoşgörülü birisi olduğu için, her yanına gittiğimde kesinlikle kendisinden müsaade alıp taklidini yaparım. 100’ün üzerinde taklit yapma yeteneğim var. bununla birlikte ressamım. Kimsenin bilmediği taraflarım var. Çekilen görüntülerle dalga geçenler evvel kendisiyle dalga geçsin. Hamasetleri var ise Devlet Bahçeli’nin yanına gidip tatlı lisanla yapabiliyorlarsa buyursun yapsınlar” dedi.

DHA

“BİRÇOK KİŞİ ÜZÜLÜP YORUMLARINI KALDIRDI”

Hastalığının duyulmasının akabinde olumsuz yorumların azaldığını belirten Yunus Yuva, “Kanser hastası olduğumu öğrenen biroldukça kişi üzülüp yorumlarını kaldırdı. Genel liderimizin bana karşı farklı bir sevgisi, benim de ona karşı farklı bir sevgim var. Manevi oğluyum diyebilirim. Ben ülkücü bir komedyenim. Makus kelam sahibinindir. İsteyen herkes istediği yorumu yapabilir” diye konuştu.