Aşk Acısı kelamları 2022: En yeni ve en hoş aşk kelamları, Ağlatan, Duygusal aşk acısı kelamları

celikci

New member
Aşk Acısı kelamları 2022: En yeni ve en hoş aşk kelamları, Ağlatan, Duygusal aşk acısı kelamları
Birbirinden etkileyici aşk acısı kelamlarını, sevdiğinize, sevgilinize, ailenize gönderebileceğiniz 2022 aşk kelamlarını, kısa, uzun, romantik, sevgiliye aşk iletilerini haberimizde bulabilirsiniz. İşte, Aşk Acısı kelamları 2022: En yeni ve en hoş aşk kelamları, Ağlatan, Duygusal aşk acısı kelamları

AŞK ACISI KELAMLARI

• Gönül almayı bilmeyen bireylere ömür emanet verilmez.
  • Seni sevmek için o kadar fazlaca niçinim var ki… Sebepleri say desen haftalarca sürer sayamam.
  • Sen bana nasıl her vakit gülümsüyorsun dedin ya seni görür görmez tasanın bana bulaşması mümkün mü sence.
  • Kanatlarım yok tahminen fakat senin varlığının verdiği memnunluk ile göklerde uçuyorum.
  • Ağlamak için sebeplerim var lakin senin varlığın gülümsemek için ağır basıyor.
  • Sen benim geceme ışık yayan yıldız üzeresin. Seni gördüğüm an karanlıktan korkmuyor yüreğim.
  • Müzik söylememi talep ediyorsun. Fakat seni görür görmez lal olduğumu unutuyorsun.
  • Güneş doğsun diye dua ediyorum. Zira seni görmek için gündüze gereksinimim var.
  • Bana seni birinci gördüğümde ne hissettiğimi soruyorsun ya o güne dair hatırladığım tek şey aklımı başımdan alan mucizevi gülüşün.
  • Sen aşktan korkuyorum diyorsun ya bende seni sevmekten korkuyordum lakin bak artık senden vazgeçemeyenim.
  • Özlemek denmez ki buna bildiğin yangın yeri bu.
  • Beni yokluğun ile savaştırma. Kaybedeceğimi epey uygun biliyorum.
  • Gönül yorgun düştüğü vakit yürek dilsiz kalacaktır.
  • Kahrolsun diyorum yalnızca yan yana olmadığımız her yer bana cehennem!
  • Birtakım vakit içinder en uzun seyahat nedir bilir misin? İki insanın içinde bulunan aralıktır.
  • Ön ve gerine bak hangi gitmez dediklerin yanında?
  • Çok pahalısın sen bana benim o kadar param yok ki.
  • Şu hayatımda yeniden yine yaşamak istediğim, öteki tüm vakit içinderın yanında bir yıldız üzere parlayan tek bir anı seçmem gerekirse o an, seninle tanıştığım an olurdu.
  • Lisan susar ise bir deva bulunur ancak yürek susarsa bil ki hiç bir deva bulunmaz.
  • meğer ben senin düşmekten korkmuş olduğun o uçurumunda tabanında bulunuyorum.
  • Gece uyuyamayan bireylerin gündüze sığdıramadıkları acıları bulunmaktadır.
  • Seni içimde her vakit yaşamak istiyordum ve senin uğruna öldürdüklerimi bir bilsen kendin oturur ağlarsın.
  • İnsan bir sefer aşık olur diyenler yanılıyor. Ben sana her baktığımda bir daha aşık oluyorum.
  • Seninle sonsuzluk kısacık bir an üzere geçer.
  • Seni düşündükçe gülümsüyorum; seni düşünmeden duramıyorum o yüzden daima gülümsüyorum.
  • ömrün bu kadar hoş olabileceğini seninle tanışmadan evvel bilmiyordum.
  • Sana aşık olmak, kaybettiğim her şeyi bir daha bulmak üzere…
  • hayatımın sonuna kadar dünyanın dört bir köşesini araştırabilirim fakat senin gibisini bulamam. O yüzden bir yere gittiğim yok, yanındayım.
  • Dünya dönüyorsa seven yüreklerin hatırına dönüyor. Hayat varsa aşk için var ve aşk dediğin yalnızca memnunluğu barındırmaz bünyesinde. Bilakis acıya, mutsuzluk ve gözyaşına da yer verir.
  • Sen benim dünyam ben senin uydunum. Çekim gücün o denli yüksek ki yörüngenden çıkamıyorum.
  • Kaybedilemeyecek kadar kıymetlisin.
  • Sen yıldızlara bakmayı seviyorsun bende sana. Zira sen benim karanlığımı aydınlatan en kuvvetli ışık kaynağısın.
  • Sana anlatmak istediğim biroldukca şey var. Fakat anlatmak istediklerimi bir söz ile söz etmemi istersen o söz yalnızca aşk olurdu.
  • Bir gün hayatınıza biri girer ve o an hiç memnun olmadığınız kadar memnun olduğunuzu hissedersiniz. İşte bunun ismi aşk. Ben seni gördüğüm o an mutluluğun ne manaya geldiğini öğrendim.
  • Sana hayatım boyunca bir kere palavra söylemiş oldum. O da senin hoş olduğun. Sen hoş değil hayli güzelsin.
  • ömrümde iki şey istiyorum bir seni birde senin üzere gülümseyeni.
  • Hayat sana mutsuzluk mu getiriyor bu biçimde âşık olun. Ben seni tanıdım, âşık oldum ve memnunluk ile tanıştım.
  • Gökyüzünde biroldukca yıldız var fakat gözüne yalnızca bir tanesi hoş gelir. Aşk ta bunun üzeredir. Çevrende biroldukca insan vardır fakat sen yalnızca bir adedine âşık olursun.
  • Aşk yalnızca gülümsemek değildir. Keyifli olacağını düşünüp, huzura erişmek değildir. Üzüntü dediğinde bulaşır aşka fakat aşk ne kadar kuvvetli ise bu kadar kolay dağıtılır acı rüzgârı.
  • Sen sanıyorsun ki ömrümde bir sen varsın. Bir tek seni sevdim. Hayır hayır ben bir tek seni değil senin bana verdiğin gül yüzlü bebeğimizi de seviyorum.
  • Sen aşkın ne olduğunu bilmediğini söylüyorsun ya aşk sensin, dünya sensin, hayat sensin. Aşkı fazlaca uzakta arama.
aşk acısı kelamları

AĞLATAN AŞK ACISI KELAMLARI

• Ben gökkuşağını severim. Zira renk cümbüşünü seyretme imkanını bana verir. Ve seni fazlaca seviyorum. Zira tüm kâinat gözlerinde birikmiş durumda.
  • Seni gördüğüm her gün kısmında kuşlar ötüyor. Bahçede çiçekler açıyor. Dünya hoş bir yer olur seni gördüğüm her an.
  • Sen bende ki seni görmek istiyorsun ya. Bende sen o kadar saklısın ki göstermem imkânsız.
  • Seni o kadar fazlaca seviyorum ki sana aşkımı anlatacak kadar kuvvetli bir söz bulamıyorum.
  • Gülümse canım benim. Gülümse ki dünya güzelleşsin. Bir yerde ağlayan çocuklar tebessüm estin ve huzur her an seninle olsun.
  • Kışın yaprağını yere bırakan ağaçlar baharda çiçekler ile bezenir. Senin yokluğun ile kuru bir kola benzeye yüreğim senin varlığınla bahara erişti.
  • Sen bahar isen ben senin yeşerttiğin çiçeğim. Sen güneş isen ben senin büyüttüğün meyveyim. Sen aşk isen ben sana aşık olan meczup divaneyim.
  • Papatyalar niye sevilir bilir misin sevdiğim? Zira suçsuz aşkın şahidi papatyalardır. O sebeple sana getirdiğim buket papatyalardan yapılmıştır.
  • Her gün aklımda olan ve beni keyifli kılan tek şeysin.

• Şayet yağmurda ıslanmayı seviyorsan seninle yağmurda gezmeye ve sırılsıklam olmaya razıyım. Kâfi ki yağmur altında ıslanır iken yanımda sen ol.

• Saat kaç olursa olsun saat daima seni ve senli günleri gösteriyor.
  • Sen saatin durmasını istiyorsun ben ise saatin geçmesini istiyorum. Zira sen yanıma geliyorsun ben ise senin yanıma gelmeni bekliyorum.
  • Sana sözlerle anlatamayacağım şeyler var. Gel sarıl ve gülümse bana ki gözlerim sana anlatsın beni ve istediklerimi.
  • Gökyüzü mavi, yeryüzü yeşil aşk ise kırmızı rengi sever. Ben ise senin sevdiğin her rengi.
  • Elinde elma şekeri olan çocuğun memnunluğu üzere seni gördüğümde yüreğime düşen memnunluk. Kaybetmekten korkuyor fakat o dehşet ile memnunluğu yaşamayı unutmuyorum.
AŞK ACISI ÇEKMEK KELAMLARI

• Karşıma otursan, saatlerce izlesem bir daha doyamam sana ben.
  • Bana sorarsan, bir günümü daha sensiz geçirmek istemiyorum.
  • Anlamsızca özlüyorum. Ve bu fazla derin.
  • Whatsapp`a yalnızca benimle konuşmak için girecek biri lazım.
  • Bir gün sevdiğiniz adamla evlenirseniz gecenin bi yarısı uyandırıp beni seviyormusun diye sorun “delirdin mi kızım sen” derse seviyordur.
  • Seni anlatıp duruyorum insanlara.
  • Yokluğuna alışırım da diğerine gülmene alışamam..
  • Düşünsenize hava soğuk olduğu için elinizi alıp kendi montunun cebine sokan ve orada elinizi ısıtan biri.
  • Nefesi bitene kadar sevmeli insan, hevesi bitene kadar değil.
  • Tıpkı konutun anahtarını taşıyalım istiyorum.
  • Bir insan isterse size sesiyle sarılabilir.
  • Yerin sonsuza kadar yanım olsun..
  • Kimse yoksa ben yanındayım. Seni daima severim. Âlâ ki varsın.
  • Sevdiğini muhakkak et. Gizlemek diğerlerine fırsat vermektir.
  • Seninle yaşadığım bir anı dünyalara değişmem.
  • kimi vakit yalnızca birine sıkı sıkıya sarılmak istersin.
  • Huzurum sensin. Sesin, kokun, sarılışın, gülüşün, kaçamak bakışların, saçların, ellerin.
  • Ben seni kirpik uçlarına kadar mecnun ve delice seviyorum.
  • Herkes birini bulabilir lakin kıymetli olan birbirini bulmak.
  • Şayet seni içimdeki o küçük kız çocuğuyla tanıştırmışsam, bil ki ölene kadar daima yüreğimdedir müsaade.
  • Yakışıksız bayan var mıdır yok mudur bilmem fakat “adam” olana sevdiğinden daha hoş bir bayan yoktur.
  • Hakikaten seven insan sonlanır, küfür eder, bağırır çağırır ancak asla gidiyorum demez.
  • Hoş diye sevmedik, sevgimiz hoştu bizim.
  • Playstation oynarken oyunu durdurup sevgilisine ileti atan erkekleri üzmeyin kızlar.
  • Zira gerçek aşk bulunmaz inşa edilir.
  • Konuşmak istemiyorsan, sarıl.
  • Kalbinden geçen bahtın olsun inşallah.
  • Anıların en hoşu seninle birikiyor..
  • Bir beşerle bir arada ne kadar saçmalıyorsanız, o kadar samimisinizdir.
  • Keşke şuan da senden bi ileti gelse yalnızca tek söz yazsa. “Özledim.”
  • Uyanır uyanmaz seni özlemeye başlıyorum ve bütün günüm hasretinle nasıl başa çıkacağımı düşünmekle geçiyor.
  • Çok özlediğin biçimde sarılamadığın beşerler var örneğin. Bu her şeyden makus.
  • Bir gün birisi çıkar gelir ve sen bütün gidenlere teşekkür edersin.
  • Ve bir gün gelir, tüm Duâlar kabul olur. Kâfi ki inanmaktan vazgeçmeyin..
  • Hoş şeyler hiç bitmesin, örneğin senin sevgin.
  • Hoş müzikler biriktirdim, birlikte dinlemelik. Gelsene.
  • Dünde, bugünde, yarında? Yüreğin kadar yanındayım Kendini yalnız hissettiğinde elini kalbine koy; ben daima ordayım!
  • Tesadüfen tanışacaksın tüm geleceğin o olacak.
  • Sana güveniyorum demek, seni seviyorum demekten daha manalı.
  • İnsan iki şeyi saklayamaz: Sarhoş olduğunu ve aşık olduğunu.
Haberler.com – Gündem