Zell am See’deki eğitim kampında bir profesyonele karşı polis soruşturması

Kemal

New member
Ev
Spor Dalları
Hertha Berlin: Zell am See’deki eğitim kampında bir profesyonele karşı polis soruşturması

Hertha eğitim kampında, Berlinli bir oyuncu sokakta çıkan bir tartışmanın ardından polis tarafından sorgulanır. Marius Gersbeck olduğu söyleniyor.

Karin Buehler

07/16/2023 | 16.07.2023 – 17:41 tarihinde güncellendi

Hertha kalecisi Marius Gersbeck (soldan sağa), takımın Cuma günü Zell am See'deki antrenmanı sırasında gelişinden kısa bir süre sonra.

Hertha kalecisi Marius Gersbeck (soldan sağa), takımın Cuma günü Zell am See’deki antrenmana gelişinden kısa bir süre sonra. Jan-Philipp Burmann/Şehir Basın

Dağlar, gökyüzü, su, güneş – Salzburger Land aslında yürüyüş tatilleri, dinlenme ve lezzetli mutfak lezzetleri ile tanınır. Avusturya, sezona yoğun hazırlık söz konusu olduğunda, Alman Bundesliga kulüpleri için yıllardır popüler bir destinasyon olmuştur. Böylece Hertha BSC, Zell am See’de bir eğitim kampı düzenlemeye de karar verdi. Ancak Pazar sabahı huzur, rahatlama ve bulutsuz bir buzul manzarası ile her şey sona erdi: İkinci ligden bir profesyonel için, Belçika şampiyonu Royal Antwerpen ile oynanan hazırlıktan önceki sabah planlanandan farklı gitti. Oyuncu, karakola götürülerek orada sorgulandı. Resme göre kaleci Marius Gersbeck olmalı.

Salzburg Eyalet Polis Merkezinden yapılan basın açıklamasına göre, 16 Temmuz 2023’ün erken saatlerinde 28 yaşındaki bir Alman ve 22 yaşındaki bir yerel, Zell am kasabasında bir sokakta tartışmaya girdi. Görmek. “Bu sözlü tartışma daha sonra fiziksel bir tartışmaya dönüştü ve bu sırada 28 yaşındaki 22 yaşındaki çocuğu vücudunda belirsiz bir dereceye kadar yaraladı.” Görgü tanıkları daha sonra polisi aradı. “22 yaşındaki çocuk, ilk müdahalesinin ardından Zell am See’deki Tauern Kliniğine götürüldü.” Polise göre, henüz sorgulanması mümkün değil.

Hertha BSC, polis soruşturmalarını doğruladı

Pazar öğleden sonra Hertha BSC, “Polisin oyuncularımızdan birini soruşturmakta olduğunu doğrulayabiliriz, ancak devam eden soruşturma dikkate alınmadan daha fazla ayrıntı verilemeyeceği konusunda anlayışınızı rica ediyoruz.” Ancak, Avusturyalıların bu tür olaylar olarak adlandırdığı arbedeye karışan kişinin kaleci Gersbeck olduğuna dair birçok gösterge var. Hertha, 28 yaşındaki kaleciyi bir sözleşme seçeneğiyle Karlsruher SC’den geri getirdi. Gersbeck oradaki son bir numaraydı, bu statü için Berlin’deki memleketi kulübünde tekrar mücadele etmesi gerekiyor. Takımdaki ve teknik direktör Pal Dardai ile olan konumu şimdiye kadar yüksekti. Parmak yaralanması onu durdurmadan önce kaptanın kol bandını dostluk maçlarında taktı.

İlan | daha fazlasını okumak için kaydırın

Fabian Reese ve Marco Richter ikilisinin Berlin gollerini attığı ve başarılı kombinasyonlardan etkilendikleri RWD Molenbeek’e karşı 2-1’lik galibiyetten bir gün sonra, bir Belçika takımına karşı bir sonraki test Pazar günü Saalfelden’de yapılacaktı. Hertha, son şampiyon Royal Antwerpen FC’ye 1-0 yenildi. Michel-Ange Balikwisha (52′), Hertha’nın savunmasının yakın mesafeden yaptığı savunma hatasının ardından maçı kazandıran golü attı. Berlinliler, kabul edene kadar oyunu açık tuttu.

Kaleci Gersbeck’in adı Hertha takımının isim listesinde yoktu. Avusturya polisinin verdiği bilgiye göre, tartışmaya karışan 28 yaşındaki adam, sorgusunun ardından oteline geri getirildi. Salzburg Eyalet Polis Müdürlüğü’nden yapılan basın açıklamasında, “Tartışmanın nedeni devam eden soruşturmaların konusudur.”

Hertha teknik direktörü Dardai kendini kaleciliğe adamış değil.

Cuma günü Gersbeck, Zell am See’de Berlin’e taşınmasıyla ilgili şunları söyledi: “Mide en başından evet dedi. Kafa aynı zamanda sahip olduklarınızı da gösteriyor. Orası garantili bir düzenli yerdi. Karlsruhe hakkında hiçbir kusur bulamam. Ama benim için bunun üzerinde duran bir kulüp ve bunun üzerinde duran bir şehir var ve o da Berlin.”

Gersbeck’in kaleci pozisyonunda Oliver Christensen ve Tjark Ernst’te iddialı rakipleri olduğu ve Robert Kwasigroch’un da Avusturya’da kaldığı için teknik direktör Dardai, Hertha için 29 Temmuz’da Düsseldorf deplasmanında başlayan ikinci lig sezonunda aradığını açık bırakmıştı. birini kapıya koyar. Şu anda Christensen’in Berlin’de kalıp kalmayacağı henüz belli değil. Gersbeck, “Sonunda takımyıldızına karar vermiyorum. Elimden geldiğince dahil olmaya çalışıyorum,” dedi. Görünüşe göre Zell am See’de şu ana kadar pek başarılı olamadı.