Geçtiğimiz günlerde CHP Genel Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun “Bu ülkeye demokrasi gelecekse yolu Diyarbakır’dan geçer” kelamlarına reaksiyon gösteren YETERLİ Parti Genel Lider Yardımcısı Yavuz Ağıralioğlu, geride kalan gün bir sefer daha ittifak ortaklarını maksat almış, “Biz olmasak örneğin CHP ne kadar oy alabiliyor Cumhur İttifakı’ndan” sözlerini kullanmıştı.
CHP’DEN KARŞILIK: FARKLI DEĞERLENDİRMELER OLABİLİR
Bugün partisinin Merkez İdare Şurası (MYK) toplantısının akabinde kameraların karşısına geçen CHP Sözcüsü Öztrak, Ağıralioğlu’nun kelam konusu çıkışını da kıymetlendirdi.
İttifak olarak her insanın özgürce fikirlerini söz etmesi için uğraş ettiklerini belirten Öztrak, “Hepimizin farklı değerlendirmeleri olabilir. Biz CHP olarak her insanın oyuna talibiz” diye konuştu.
Öztrak kelamlarının devamında şunları söylemiş oldu:
“Genel liderimiz helalleşmek için toplumun barışması, kucaklaşması için ‘Ben ateşten gömleği giydim’ diye boşuna söylemiyor. Biz bu ülkede arbedeyi bitirmeye talibiz.“
CHP’DEN KARŞILIK: FARKLI DEĞERLENDİRMELER OLABİLİR
Bugün partisinin Merkez İdare Şurası (MYK) toplantısının akabinde kameraların karşısına geçen CHP Sözcüsü Öztrak, Ağıralioğlu’nun kelam konusu çıkışını da kıymetlendirdi.
İttifak olarak her insanın özgürce fikirlerini söz etmesi için uğraş ettiklerini belirten Öztrak, “Hepimizin farklı değerlendirmeleri olabilir. Biz CHP olarak her insanın oyuna talibiz” diye konuştu.
Öztrak kelamlarının devamında şunları söylemiş oldu:
“Genel liderimiz helalleşmek için toplumun barışması, kucaklaşması için ‘Ben ateşten gömleği giydim’ diye boşuna söylemiyor. Biz bu ülkede arbedeyi bitirmeye talibiz.“