Terodde kariyerine Schalke’de devam ediyor

Kemal

New member
Ev
Spor Dalları
Fikir değişikliği: Terodde kariyerine Schalke’de devam ediyor

Eski Unioner, kariyerinin ardından bir iş bulma umuduyla Royal Blues ile uzatılan küme düşme hayal kırıklığının üstesinden geldi.

Gelecek sezon Schalke ile Bundesliga’ya terfi etmeye çalışıyor: Simon Terodde.Silz/dpa

Simon Terodde, Bundesliga’ya düşen Schalke 04 ile sona eren sözleşmesini uzattı. Geçtiğimiz Bundesliga sezonunun sondan bir önceki sezonu, anlaşmayı ilk olarak Cuma sabahı “Kaldığınız için teşekkürler Simon” sözleriyle biten 30 saniyelik bir Twitter Habersunda doğruladı. Bild gazetesi daha önce haber yapmıştı.

AHaberler Zeigler:

AHaberler Zeigler: “Union’a büyük hayranlık duyuyorum ve büyük saygı duyuyorum”
  • hisseler
5 Nisan’da 35 yaşındaki oyuncu, sona eren sözleşmesini uzatmak istemediğini açıkladı. Kulüpten yaptığı açıklamada Terodde, “Bundesliga’da birlikte kalmayı başaracağımızdan kesinlikle emindim. Bu yüzden birkaç hafta önce yolumun Schalke’de sona ereceği benim için açıktı,” dedi. “O yüzden kararımı verdiğim anda sorumlulara haber verdim. Sonra iniş benim için her şeyi değiştirdi.”

İkinci lig rekor golcüsü

Kulübe göre yeni sözleşme iki bölümden oluşuyor. Dolayısıyla sözleşmenin toplam süresi üç yıldır. Her sezonun sonunda spor yönetimi, Terodde’nin lisanslı takımda oynamaya devam edip etmeyeceğine veya kulübü başka bir sıfatla destekleyip desteklemeyeceğine karar verecek. Ek olarak, Bocholter yerlisi bir stajyer programını tamamlayacak ve eğitmen lisansı alma konusunda tam destek alacaktır.

1. FC Union Berlin, Hertha BSC'nin Bundesliga'ya düşmesinden kısmen sorumlu

1. FC Union Berlin, Hertha BSC’nin Bundesliga’ya düşmesinden kısmen sorumlu
  • hisseler
Schalke’nin sportif direktörü Peter Knäbel için, lider oyuncuyla uzatma aynı zamanda ikinci ligdeki güçlü rekabetin bir işareti. Cuma sabahı yeni spor direktörü André Hechelmann’ın sunumunun aralarında yaptığı konuşmada, “Ayrıca tüm Schalke oyuncularına hücum edeceğimize dair umut ve kesinlik vermeli” dedi. 2021/2022 sezonunda 30 golle kulübü 2022’de ikinci lig şampiyonu olarak Bundesliga’ya geri götürdü. Toplam 172 golle Terodde, ikinci Bundesliga’da rekor golcü. Uzun süredir rekor sahibi Dieter Schatzschneider’in (153 gol) yerini almıştı.