Teoman Alili'yi böyle anlattılar

celikci

New member
Teoman Alili'yi böyle anlattılar
''MİRASINI YAŞATACAĞIZ''

Adnan Türkkan / Ulusal Kanal Yönetim Kurulu Başkanı:

- DAHA NE OLSUN?
- 20 yıldır tanığım Aydınlıkçı oluşuna, Mustafa Kemal'in askeri olmaktan hiç gaz geçmeme, 2001 yılının 19 Mayıs'ında Samsun'dan Ankara'ya birlikte yürürken bizlere uzattığın Ulusal Kanal mikrofonunu daha da yükseklere çıkarma kararlılığına...

- Mirasını yaşatacağız!

DAHA NE OLSUN?
20 yıldır tanığım Aydınlıkçı oluşuna, Mustafa Kemal'in askeri olmaktan hiç gaz geçmeme, 2001 yılının 19 Mayıs'ında Samsun'dan Ankara'ya birlikte yürürken bizlere uzattığın Ulusal Kanal mikrofonunu daha da yükseklere çıkarma kararlılığına...
Mirasını yaşatacağız! pic.twitter.com/8GMFfgY8lX

— Adnan Türkkan (@adnanturkkan) May 3, 2021
''GÜLEÇTİ, İYİMSERDİ, UMUT AŞILARDI''

Aydınlık Gazetesi GYY M. İlker Yücel:

- Teoman hep gülerdi, güleçti iyimserdi ve umut aşılardı. Tertemiz bir kalbi vardı.Varlığını ülkesinin ve milletinin varlığına armağan eden bir insandı.

Aydınlık Gazetesi Mustafa İlker Yücel:
"Teoman hep gülerdi, güleçti iyimserdi ve umut aşılardı. Tertemiz bir kalbi vardı.Varlığını ülkesinin ve milletinin varlığına armağan eden bir insandı"@milkeryucel@ulusalkanal

— Aydınlık (@AydinlikGazete) May 4, 2021
'NÖBETİ DEVRALIYORUZ''

Vatan Partisi Öncü Gençlik:

- Yürüyüşü devam ettiriyoruz Teoman ağabey. Yüreğimizi yumruklarımızı içine koyup yürüyoruz...

- Nöbeti devralıyoruz...

- Büyük yeminimize bağlı kalarak varlığımızı Türk varlığına armağan etmeye devam ediyoruz.

Yürüyüşü devam ettiriyoruz Teoman ağabey.
Yüreğimizi yumruklarımızın içine koyup
yürüyoruz...

Nöbeti devralıyoruz...

Büyük yeminimize bağlı kalarak varlığımızı Türk varlığına armağan etmeye devam ediyoruz. https://t.co/mbfa0xOQ7N

— Öncü Gençlik (@OncuGenclik) May 4, 2021
MAKEDONYALI SON İTTİHATCI

Türkiye Liseliler Birliği:

- Gülen yüzü, eksilmez umudu, sarsılmaz iradesi, mertliği ve fedai ruhuyla, Makedonyalı son İttihatçı, vatanseverlik timsali Teoman Alili ağabeyimizi kaybettik.

- Büyük Türk milletimizin başı sağ olsun.

- Her gün söylediği gibi: 'Varlığımız Türk varlığına armağan olsun!'

Gülen yüzü, eksilmez umudu, sarsılmaz iradesi, mertliği ve fedai ruhuyla, Makedonyalı son İttihatçı, vatanseverlik timsali Teoman Alili ağabeyimizi kaybettik.

Büyük Türk milletimizin başı sağ olsun.

Her gün söylediği gibi:
Varlığımız Türk varlığına armağan olsun!

— Türkiye Liseliler Birliği - TLB (@liselibirligi) May 3, 2021

''MUSTAFA KEMAL'İN ASKERİ OLMAKTAN HİÇ VAZGEÇMEDİ''

Ulusal Kanal Çalışanı Murat Güneş:

- Aydınlıkçıydı
- Ergenekon'dan soruşturma geçirdi
- Ulusal Kanal'da çalıştı
- Mustafa Kemal'in askeri olmaktan hiç vazgeçmedi.
- Varlığı Türk varlığına armağan oldu.

Aydınlıkçıydı,
Ergenekon'dan soruşturma geçirdi,
Ulusal Kanal'da çalıştı,
Mustafa Kemal'in askeri olmaktan hiç vazgeçmedi.

Varlığı Türk varlığına armağan oldu.#TeomanAlili https://t.co/lQ9mLJoNFz

— Murat Güneş (@muratgunes_) May 3, 2021
''KALBİ VATAN İÇİN ÇARPMAKTAN ASLA VAZGEÇMEMİŞ BİR ADAMDI''

TRT sunucusu Ersoy Dede:

- Çok üzgünüm..

- Bu vatan çok namuslu bir evlâdını kaybetti..

- Fetö tertipleriyle baskı ve zulüm görmüş hatta sınır dışı edilmiş ama kalbi bu vatan için çarpmaktan asla vazgeçmemiş bir adamdı. Her gece varlığım Türk varlığına armağan olsun derdi.. Başımız sağolsun.

Çok üzgünüm..
Bu vatan çok namuslu bir evlâdını kaybetti..
Fetö tertipleriyle baskı ve zulüm görmüş hatta sınır dışı edilmiş ama kalbi bu vatan için çarpmaktan asla vazgeçmemiş bir adamdı. Her gece varlığım Türk varlığına armağan olsun derdi.. Başımız sağolsun @ulusalkanal https://t.co/nnKr6y31QE

— ERSOY DEDE (@ersoydede) May 3, 2021
''NAZIM ŞİİRLERİ KADAR KESKİN VE EŞSİZ''

Gazeteci / Aydınlık Yazarı M. Recep Erçin:

- "Size bir adam anlatayım" diyerek Mahmut ağbiyi yazmıştı. Geçen gece Mahmut ağbiyi gördüm rüyamda yine uzun ve ince.. Bir anlam verememiştim önce. şimdi anladım. Mahmut Şen, Hüseyin Mert, Teoman Alili. Onlar ki... bir Nâzım şiiri kadar keskin ve eşsiz.

"Size bir adam anlatayım" diyerek Mahmut ağbiyi yazmıştı. Geçen gece Mahmut ağbiyi gördüm rüyamda yine uzun ve ince.. Bir anlam verememiştim önce. şimdi anladım. Mahmut Şen, Hüseyin Mert, Teoman Alili. Onlar ki... bir Nâzım şiiri kadar keskin ve eşsiz. https://t.co/VzPhD6tdc1

— m. recep erçin (@mrecepercin) May 3, 2021
''ULUSAL KANAL'IN DEĞERLİ YURTSEVER SUNUCUSU TEOMAN ALİLİ''

Ekonomist Bartu Soral:

- Ulusal Kanal’ın değerli, yurtsever sunucusu Teoman Alili’nin üzücü haberini aldım. Her haber sonunda, “Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun” derdi. - ---- Ailesi ve sevenlerine başsağlığı diliyorum.
- Erken bir veda oldu...
- Mekanı cennet olsun.

Ulusal Kanal’ın değerli, yurtsever sunucusu Teoman Alili’nin üzücü haberini aldım. Her haber sonunda, “Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun” derdi. Ailesi ve sevenlerine başsağlığı diliyorum.
Erken bir veda oldu...
Mekanı cennet olsun. pic.twitter.com/mM0hodAZ7J

— H. Bartu Soral (@BartuSoral) May 4, 2021
''TEOMAN ALİLİ NAZİK BİR BEYEFENDİYDİ''

Akşam Gazetesi Yazarı Taceddin Kutay:

- Teoman Alili nazik bir beyefendiydi. Allah rahmet eylesin.

Teoman Alili nazik bir beyefendiydi. Allah rahmet eylesin. https://t.co/c3irXx7g9K

— Taceddin Kutay (@Taceddin_Kutay) May 4, 2021
''SİLİVRİ ZULMÜNE KARŞI MÜCADELEDE HEP EN ÖNDE İDİ''

CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan:

- Gazeteci Teoman Alili, Silivri zulmüne karşı mücadelede hep en önde idi. Kovid-19 aramızdan almış. Çok üzüldüm. Allah rahmet eylesin.

Gazeteci Teoman Alili, Silivri zulmüne karşı mücadelede hep en önde idi. Covit-19 aramızadan almış. Çok üzüldüm. Allah rahmet eylesin. pic.twitter.com/px63cfd51P

— Tuncay ÖZKAN (@ATuncayOzkan) May 4, 2021