Temel Karamollaoğlu’ndan Fatih Erbakan’a: Babalarına ihanet ettiler ne halleri var ise görsünler

Leyla

Global Mod
Global Mod
Saadet Partisi Genel Lideri Temel Karamollaoğlu, TVNET’te Taha Hüseyin Karagöz’ün sunumuyla yayınlanan Sert Sorular programına konuk oldu.

bir daha Refah Partisi Genel Lideri Fatih Erbakan’ın kendisi hakkındaki ‘Kongreden üç gün evvel bana sizi genel konseye yazabiliriz kelamı verildi ve tutulmadı’ argümanını pahalandıran Karamollaoğlu sert sözler kullandı.

“FATİH BEY’İN BU KELAMINA ŞAŞTIM”

Erbakan’ın gerçek söylemediğini belirten Karamollaoğlu, “Ben Fatih Bey’in bu lafına şaştım. Kendisini üç kez davet ettim. Genel lider olduktan daha sonra davet ettim. Kendisine genel lider yardımcılığını verelim baş müşavirlik verelim, bir arada çalışalım dedim. Ben kendisine bunları teklif ettim. Fakat ben genel lider olduktan daha sonra da teklif ettim.” dedi.

“TAMAMEN UYDURMA SENARYONUN ÜZERİNDEN GİDİYOR”

“Bunun ardına sığınmasın. Ben kendisinin büyüğüyüm, babasıyla 40 yıl çalıştım. Beni yalancılıkla itham etmek manasına gelir.”
sözünü kullanan Karamollaoğlu, “Tamamen uydurma bir senaryonun üzerinden gidiyor. bu biçimde bir şey var ise gelsin konuşsun. bu biçimde bir şey var ise gelsin benimle konuşsun. Ben kendisiyle bir ortaya geldim. Fatih Beyefendi bu biçimde bir yola sapmamalı. Ben palavra söylemem. Kimseye iftirada da bulunmam. Şayet yanılgılı bir şey söylemişsem de özür dilemesini bilirim.” diye konuştu.

“YANLIŞ YOLA GİRDİLER NE HALLERİ var ise GÖRSÜNLER”

‘bir daha Refah Partisi’ isminin kullanımının hukuken hakikat olmadığını söyleyen Karamollaoğlu, “Bir partinin devamı mahiyetinde bir parti kurulamaz. Bu mevzu ile ilgili başsavcılık kendilerine layiha göndermiş. Bu bizim elimizde. Yanlış bir yola girdiler. Yalnızca ve yalnızca bize karşı bir hal sergiliyorlar. Erbakan Hoca Saadet Partisi Genel Lideri olarak hayata veda etti. Bunu bilmeleri icap eder. Kendisi Refah Partisi’ni bundan dolayı kurdu. Aslında bir kabahat işliyor. Ben bir daha Refah Partisi üzerinden konuşmak istemiyorum. Zira bu arkadaşlar babalarına ihanet ettiler. Ne halleri var ise görsünler.” açıklamasında bulundu.