Taciz skandalıyla gündem olan CHP’li Lider Nadir Sevinç mağdurların ailelerini de tehdit etmiş

Leyla

Global Mod
Global Mod
Kırklareli’nin Vize ilçesine bağlı Kıyıköy Belediye Lideri E.S. hakkında belediye çalışanı 4 bayana cinsel tacizde bulunduğu savıyla dava açıldı. Alınan bilgiye nazaran, bayan belediye çalışanları D.S, M.K, M.İ. ve B.Ç’nin şikayeti üzerine Vize Cumhuriyet Başsavcılığınca E.S. hakkında soruşturma başlatılmıştı.

“VEFA BORCU OLARAK SENİ İSTİYOURM”

Mağdur bayanlardan biri Sevinç’in kendisine “Seni işe ben aldım. Vefa borcu olarak seni istiyorum” söylemiş olduğini aktarmıştı. Bir öteki sekretere de “Fotoğraflarımı diğerlerine göstererek ‘sekreter dediğin bu biçimde olur’ deyip duruyordu” sözlerini kullanmıştı. Taciz olayı sıcaklığını hala korurken yeni bir skandal daha patlak verdi. Sevinç’in taciz ettiği mağdurlar ve şahitlere, kız kardeşi ve babası ile bir arada, tabirlerini geri almaları için baskı yaptığı ortaya çıktı.

BASKI kararı SÖZLERİNİ DEĞİŞTİRDİKLERİ ORTAYA ÇIKTI

Sabah’ın haberine nazaran; Sevinç’in babası da bir mağdur ve bir şahidi, kendi avukatıyla tabir değiştirmeleri için karakola göndermek istedi. Mağdur ve şahitle görüşen jandarma, tabirlerini değiştirmek istemediklerini tespit edince, iki olayla ilgili de tutanak tuttu. Baskılara daha fazla dayanamayan mağdur bayan ve şahit ise bir hafta daha sonra tabirlerini değiştirdi.

Fakat savcılık, mağdur bayanlar şikayetini geri çekse de, ‘isnat edilen suç’ şikayete tabi olmadığı için dava açılmasına karar verdi.