Soygun için girdiği meskende konut sahibi ile burun buruna gelen hırsız, nasıl kaçacağını bilemedi

celikci

New member
Soygun için girdiği meskende konut sahibi ile burun buruna gelen hırsız, nasıl kaçacağını bilemedi
Geçtiğimiz Pazar günü saat 04.00 sıralarında Küçükçekmece Atatürk Mahallesi’ndeki edinilen bilgiye göre, sokağa gelen kimliği belgisiz 3 kuşkulu bir süre dolaşarak, etrafı denetim etti.

HIRSIZLIK GÖZ GÖZE GELİNCE ÇIĞLIK ATTI

sonrasındasında şüphelilerden ikisi sokakta gözcülük yaparken, başkası ise yandaki demirden dayanak alarak kemerle balkona tırmandı. Akabinde balkonun camını açan hırsız, zorlanmadan içeri girdi. Şahıs, kısa müddette çocukların uyuduğu odadaki telefonu aldı akabinde annenin uyuduğu odaya giderek telefonu şarjdan çıkarıp cebine koydu. Uykudan uyanınca hırsızla göz göze gelen anne Ayşegül Demir ise şok geçirip çığlık attı. Bunun üzerine korkan hırsız, iki telefon ile masa üstündeki 250 TL’yi çalıp, geldiği yerden kaçtı. Kısa bir şokun akabinde anne Demir, polise haber verdi. Olay yerine gelen polis parmak izi ve güvenlik kamerası incelemesi yaptı. Akabinde hırsızların yakalanması için çalışma başlattı.

HIRSIZLARIN KEMERLE BALKONA TIRMANDIĞI ANLAR GÜVENLİK KAMERASINDA

Hırsızların sokağa gelirken ve gözcülük yaptığı anlar ile hırsızın kemerle balkona tırmandığı anları güvenlik kamerasına yansıdı. Telefonu çalan hırsızlar çabucak sonrasında balkona girdiği yerden bir daha kemerle inerek kaçtığı güvenlik kamerasında görülüyor.

“TELEFON KAYBETTİN Mİ SANKİ?”

Öte yandan hırsızlar, birebir numarayı alan bayana “Selam telefon kaybettin mi sanki, yakınlarda” halinde bildiri attı. Bayan kendisine gelen bildiriyle bir şok daha yaşadı.

“CİDDİ BİR TRAVMA OLUŞTU BİZDE”

Olay gecesi yaşadıklarını anlatan 3 çocuk annesi Ayşegül Demir, “Saat gece 04.00’te uyuyordum gözlerimi bir açtım, karşımda hiç tanımadığım bir adam telefonumu şarjdan çıkartıyor. Balkondan girmiş en evvel salonda çocuklarımın telefonunu almış, daha sonra benim odaya girdi. Başucumda bir adam telefonumu şarjdan çıkartıyor. görür görmez şoka girdim, çığlık atmaya başladım. Kaçmaya başladı, çocuklarım uyandı onlar epeyce korktu, çığlık attı. Geldiği yerden tıpkı biçimde balkondan atlayarak geri gitti. İki kişi de gözcülük yapıyordu. Önemli bir travma bizde oluştu. Ziyan vermedi, ben bağırınca telefonları çaldı ancak eline tableti almıştı onu bırakıp kaçtı. İki telefon çaldı toplamda 8 bin TL bedelinde ve 250 TL çaldı” diye konuştu.

İhlas Haber Ajansı – Son Dakika Haberleri