Şimdi erkeklere ayak uydurun!

Kemal

New member
Bu yine duygusal bir salgındı. Oyunun sekizinci dakikasında Fabi Reese topu zarif bir şekilde alır ve tam kararlılıkla Braunschweig golüne vurur. Şeyin içinde! Charlottenburg ana pub'ımda, her okul tiyatrosu bu Pazar öğleden sonra masada durmadı, tezahürat normalden daha fazla tükenmişti. Hızlı bir şekilde fark ettim: Son birkaç hafta içinde çok fazla hayal kırıklığı çözüldü, bu da uzun bir yoksunluktan sonra tekrar taburcu edebildi.

Ne oyun! Ne bir kazanç! Sonunda yine bu his, Hertha hayranlarının son birkaç hafta içinde çok fazla olmadığı bu saf öfori. Bir ya da diğeri daha yaşlı ile, özellikle birkaç dakika içinde sarhoş edici 2: 0 ve 3: 0'dan sonra biraz gözyaşı veya iki gözyaşı yakalayabildim. Diğer birçok Hertha destekçisi için bu son derece önemli bir emzirme idi. “Hiç şimdiye kadar,” dedi yanımda oturan bir Batı Berlin karşı efsanesi.

Hertha-Siegen'den sonra hayat biraz daha eğlenceli

Fear Spectre Üçüncü Ligi, Braunschweig'in doğrudan rakibine karşı 5: 1 zaferinden sonra geçmişte kaldı. En azından Mood Barometresi'nin Pazartesi günü söylediği şey bu. İş yerinde, meslektaşları bir kez daha olumlu konuşurlar ve sizin için mutlu olurlar. “Gelecek yıl Grünwalder Straße'ye değil,” diye çiçek açan altmış hayranım Daniel Cremer bana biraz sırıtarak. Diğerlerinin herhanın performansı için çok övgüleri var.

Ama bu da gerekliydi. Ocak ayının ortalarında Paderborn maçından bu yana ilk zaferdi. Mavi ve beyazlar bunu ilk kez kazanabildiler. Hertha'nın ilk kez gerçek bir zehirlenme haline geldiği. Bir günde ilk kez çok! Ve size söylüyorum: Sonunda Olimpiyat Stadyumu'ndaki bir sonraki ev maçı için bir Hertha zaferini kutlamamızın zamanı geldi. Son ev galibiyeti sonsuza dek oldu – Ekim 2024'ten bu yana Berlin ve Brandenburger Westend'de üçlü bekliyorlar.

Şimdi devam etmek de önemli, çocuklar! Umarım Pazar akılda kalıcı melodi sinir bozucu uluslararası molayı doldurur. “Berlinliler orada, …”