Sedat Peker’in ismini verdiği Aliye Uzun’dan hakkındaki savlara karşılık: Zindaşti’yi şikayet ettim, devlet de bana müdafaa verdi

celikci

New member
Sedat Peker’in ismini verdiği Aliye Uzun’dan hakkındaki savlara karşılık: Zindaşti’yi şikayet ettim, devlet de bana müdafaa verdi
Organize cürüm örgütü liderliğinden karar giyen Sedat Peker‘in toplumsal medya hesabından yaptığı açıklama daha sonrası ismi bir daha gündeme gelen Aliye Uzun, bir görüntü yayınlayarak hakkındaki argümanlara karşılık verdi.

Burhan Kuzu ile Zindaşti’yi tanıştırdığı öne sürülen Aliye Uzun, yayınladığı görüntüde “Bu şahsı kimse yazmazken ben tanıştım. Bizim ülkemize yatırım yapacağını düşündüğüm için Burhan hoca ile tanıştırdım. ondan sonrasında yasa dışı işlerinin olduğunu öğrendikten daha sonra bu adamla görüşmeyi kestim. Bu şahıs daha sonrasında beni tehdit etmeye başladı. Her şeydilk evvel cürüm duyurusunda bulunan kişi benim. Söz tutanağı da burada. Tehdit ve şantaj hadisesinden daha sonra benim işverenimin meskenine de saldırdılar. Kurşunla meskeni taradılar, daha sonrasında ben gidip şikayet dilekçesinde bulundum. Devlet de bana müdafaa verdi. Ben bu adamla iş yapıyorsam, ticari münasebetlerim var ise niye şikayette bulunuyorum. Ben dokümanlarla sizin karşınızdayım. Ben tehditlere baş tutmuş bir beşerim, Sedat Peker’den mi korkacağım” dedi.

Peker’in argümanlarının odağındaki Aliye Uzun, açıklamalarının devamında şu tabirleri kullandı:

“Sedat Peker, devlet tarafınca tutuklama sonucu çıkarılmış bir insan. Benim şu anda bir davam var. O da 40’ncı ağır cezada. Kamu davasına dönüşmüş ve ben orada müşteki sıfatındayım. Naci Şerifi Zindaştiyle ilgili birinci şikayette bulunan ve tehdit edildiğini söyleyen benim. Birinci deşifre eden kişi benim. GBT’mi de paylaşacağım. Benim hiç bir hatam yok. Fakat Sedat Peker denilen adamın öldürdüğü adamlar, işlediği hatalar, yetim bıraktığı çocuklar var. Bunlardan hiç konuşan yok. 2,5 yıldır benimle ilgili haber yapıyorsunuz.

“niçin KİMSE BENİ ÇAĞIRMIYOR”

niye ben 2,5 yıldır savcılığa çağrılmıyorum. Ben elimi kolumu sallayarak yurt içi yurt dışı geziyorum. Bakanlıklara giriyorum. Uçağa biniyorum, her yere gidiyorum. Benim adresim belirli. Ben İstanbul’un en kıymetli kulelerinden birinde, deniz görünümlü katta oturuyorum. Ben dünya ile iş yapıyorum. niye kimse beni çağırmıyor. Bunlar yalnızca argüman. Türkiye’de bayanlar öldürülüyor, tacize uğruyor.

“BEN GİDİP ŞİKAYET ETTİM”

Ben de farklı bir biçimde yaşıyorum bunu. Uyuşturucu baronuyla ilgili şikayeti ben yapıyorum. Lakin güya ben, iş yapmışım üzere lanse ediliyor. Sizin bu yaptığınız insanlığa sığıyor mu? niye ben müşteki durumundayım? Bunlar konuşalım. Gençleri nitekim zehirliyorlar. Palavra bataklığa çekiyorlar gençleri. Gençlere ticareti öğretmiyorlar. Teşebbüsçü olmaktan bahsetmiyorlar.”