Sabiha Gökçen’de dağ olmayan yere tünel yapıldı palavrasıyla alay konusu olan Levent Üzümcü’den hadsiz çıkış: Kendisini eleştirenlere ‘çomar’ dedi

Leyla

Global Mod
Global Mod
Seyahat olaylarında ön saflarda yer alan ve provokatif telaffuzlarıyla hatırlanan eski oyuncu Levent Üzümcü, geçtiğimiz günlerde Sabiha Gökçen Havalimanı pistinin altına inşa edilen tüneli ti’ye almak isterken rezil olmuştu. 500 bin liralık arabasıyla trafiği tehlikeye atarak görüntü kaydı alan Üzümcü şu tabirleri kullanmıştı: “Evet arkadaşlar size bunu göstermek istiyorum. Zira bu görmüş olduğunuz tünel Türk mühendisliğinin en çarpıcı örneklerinden biri. Sabiha Gökçen Havaalanına giderken bu… Görmüş olduğunuz açık havaya kurulan tünelin bir tarafı çalışmıyor mühendislik olağanüstüsü olduğu için natürel sürat sonuna uyuyoruz 4 şeritli tünelde gördüğünüz üzere yalnızca 2 şerit kullanılabiliyor yandaki tünel de boş.”

Utanmadan hakaret etti

Palavrası ortaya çıktıktan daha sonra toplumsal medyada tenkit yağmuruna tutulan Üzümcü, özür dilemek yerine hakaret etmeyi tercih etti. Twitter’dan bir görüntü daha yayınlayan Üzümcü, kendisini eleştiren vatandaşlara “çomar ordusu” diye seslenerek şu tabirleri kullandı: “Benim bu tünellerle ilgili söylemiş olduklerimle ilgili bir şeyler demişler ve bir çomar ordusu saldırmış. Ben de şunu söylemek istiyorum; O tünellerin açık havaya yapılmasının olağan olarak bir niçini var. Ancak biz kendi teknolojimizle yapmış olduğumuz bu tünellerin üzerine koyduğumuz yükü taşıyamaz biçimde olduğunu söylüyorum. Bütün çomar arkadaşlara en içten hislerimla belirtmek isterim.