Şaban Sevinç: Halk TV’nin müdürüyken CHP idaresi Muharrem İnce ve Meral Akşener’i yayınlamamamı istedi

Leyla

Global Mod
Global Mod
Şaban Sevinç, CNN Türk’te yayınlanan ‘Tarafsız Bölge’ programında 2018’deki Cumhurbaşkanlığı seçimleri sürecine ait çarpıcı açıklamalarda bulundu.

“Başımıza bela mı edeceksin”

İsmini vermediği bir CHP genel lider yardımcısının ‘Muharrem İnce’yi niçin bu kadar gösteriyorsun, başımıza bela mı edeceksin?” söylemiş olduğini belirten Sevinç, CHP idaresi tarafınca yapılan baskıyı şu biçimde anlattı:

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Halk TV’nin genel müdürüydüm. CHP idaresi tarafınca Muharrem İnce’ye mobbing uygulandı. Daha seçim kampanyası sürerken 24 Haziran 2018 seçimleri öncesi Muharrem İnce vilayet il geziyor. Biz de yayınlıyoruz.

“Oylarımız ÂLÂ Parti’ye kayıyor”

Genel merkezden bana telefon açıldı ve ‘niçin bu kadar yayınlıyorsun’ dendi. Adam daha kampanya yaparken genel merkez çelme takıyor. Bana CHP Genel Lider yardımcısı ‘Başımıza bela mı edeceksin niye bu kadar gösteriyorsun’ dedi. ‘Bizim oylarımız UYGUN Parti’ye kayıyor’ denilerek ‘Meral Akşener’in mitinglerinin de yayınlaması istendi.