CHP Küme Başkanvekili Özgür Özel, dün akşam saatlerinde Meclis’te düzenlediği basın toplantısında, Diyanet İşleri Başkanlığının 2013 yılında başlatmış olduğu 4-6 yaş kümesine yönelik Kur’an kurslarını eleştirerek, “Eğitimde birlik var, kanunu var. Diyanet okul öncesi eğitim üniteleri kuruyor. Okul öncesi eğitim Diyanet’in işi mi Ulusal Eğitim’in işi mi? Sübyan mekteplerini kurmuşlar, kurumsallaştırmayı mecburî yapmaya çalışıyorlar.” sözlerini kullanmıştı.
ÖMER ÇELİK’TEN ÖZGÜR ÖZEL’E: VARLIK SEBEPLERİ BU
Skandal açıklamalara AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, toplumsal medya hesabından yaptığı paylaşımla reaksiyon gösterdi.
Vesayetin orta çağının hiç değişmediğini tabir eden Çelik, “Vesayetin orta çağı hiç değişmiyor, tıpkı bağnazlıkla saldırmaya devam ediyor. bir daha milletin bedellerine saldırmışlar. Zira varlık sebepleri bu” dedi.
ÖMER ÇELİK’TEN ÖZGÜR ÖZEL’E: VARLIK SEBEPLERİ BU
Skandal açıklamalara AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, toplumsal medya hesabından yaptığı paylaşımla reaksiyon gösterdi.
Vesayetin orta çağının hiç değişmediğini tabir eden Çelik, “Vesayetin orta çağı hiç değişmiyor, tıpkı bağnazlıkla saldırmaya devam ediyor. bir daha milletin bedellerine saldırmışlar. Zira varlık sebepleri bu” dedi.