Ngankam yerine: Hertha yeni forvetle anlaştı

Kemal

New member
Ev
Spor Dalları
Ngankam yerine: Hertha yeni forvetle anlaştı

28 yaşındaki Bosnalı Smail Prevljak, şimdiden Hertha’nın Zell am See’deki eğitim kampında eğitim alıyor. Uluslararası, Jessic Ngankam’ın yerini almaya hazırlanıyor.

Yeni forvet Smail Prevljak (solda), Zell am See’de Hertha’nın yardımcı antrenörü Tamas Bodog tarafından karşılandı. Jan-Philipp Burmann/Şehir Basın

Hertha BSC, Jessic Ngankam’ın ayrılmasına hızlı tepki gösterdi ve hücum için Smail Prevljak ile anlaştı. Salı sabahı yeni oyuncu, Hertha’nın Zell am See’deki antrenman kampındaki çim sahada takım arkadaşları tarafından karşılandı. Spor direktörü Benjamin Weber, “Smail, takımımız için önemli bir yapı taşıdır” dedi. Weber, Bosna-Hersekli 28 yaşındaki forveti şu şekilde tanımlıyor: “Teknik olarak güçlü bir oyuncu, gol atma yeteneğini önceki istasyonlarında ve Bosna milli takımında kanıtlamış.” Forvet, bugüne kadar çıktığı 25 uluslararası maçta altı gol kaydetti.

Prevljak, Belçika Pro Ligi’nden Hertha BSC’ye katıldı

Prevljak en son KAS Eupen için Belçika Pro Ligi’nde forma giymişti. 99 maçta 42 gol 11 asist kaydetti. Daha önce Avusturya’da SV Mattersburg, RB Salzburg ve FC Liefering için oynadı. Konjic’te doğan Boşnak, profesyonel sahaya 2014 yılında RB Leipzig’de adım attı.

Prevljak’ın KAS Eupen ile olan sözleşmesi sona ererken, 1.87 boyundaki adam Berlin 2. lig futbol takımında serbest kaldı ve şimdi göğsünde bayrakla yeni sezonu dört gözle bekliyor. “Kulüp benim için çok uğraştı ve görüşmelerde bana iyi bir duygu verdi. Olimpiyat Stadı’ndaki kulübü, şehri, yeni meslektaşları ve tabii ki taraftarları dört gözle bekliyorum.” Prevljak, 2025 yılına kadar sözleşme imzaladı.

İlan | daha fazlasını okumak için kaydırın