Nedim Şener ile İBB Sözcüsü Murat Ongun canlı yayında hengameye tutuştu: İmamoğlu’nu kandırıyorsun yazık adama

Leyla

Global Mod
Global Mod
Gazeteci Nedim Şener, geçtiğimiz günlerde katıldığı TVNET canlı yayınında, İBB’deki terör iltisaklı çalışanlara ait çarpıcı tabirler kullanmış, CHP’nin; HDP’ye diyet ödemek için İBB’de yüzlerce işçisi işe aldığını ve bu bireylerin maaşlarından terör örgütü için kesinti yapıldığını argüman etmişti. Şener’in, ülke gündemine düşen kelam konusu açıklamalara yer verdiği görüntü paylaşımının altına yorum yapan İBB Sözcüsü Murat Ongun, onlarca argümandan yalnızca ‘yardım kartı’ kısmını ispat etmesini istedi. Şener, iddianameden kelam konusu kısmın manzaralarını paylaşarak savını ispatladı.

ONGUN İLE ŞENER ORTASINDAKİ TARTIŞMA CANLI YAYINA TAŞINDI: BELEDİYEDEN HABERSİZSİN

Tartışmalar bugün canlı yayına taşındı. İBB Sözcüsü Murat Ongun, İBB hakkındaki argümanlara cevap vermek için Şener’in konuk olduğu Haber Küresel yayınına bağlandı.

Ongun, Şener’in gündeme taşıdığı iddianamenin çabucak hemen kabul edilmediğini ve kapalı bir evrak olduğunu söylemiş oldu. Şener kendisinin belgeyi gazetecilerden tahsis ettiğini, eski bir gazeteci olarak Ongun’un ortasında bulunduğu durumun içler acısı olduğunu tabir etti.

24 Aralık Cuma günü bakanlık tarafınca İBB’ye bir yazı gönderildiğini söyleyen Ongun, bundan nasıl haberdar olunduğunu sordu. Şener, Ongun’un İBB’den bu kadar habersiz olduğunu vurguladığı konuşmasının devamında, “Yazık nitekim yazık. Bak numarasını da okuyayım.” dedi.

Ongun, kendisine söylenen numaradan ve evraktan daha sonradan haberi olduğunu tabir edince Şener, “Bak ne hoş öğrenmişsin. O denli troll hesaplarla, ‘İBB Çalışıyor’ isimli Twitter hesabından saldırmak yok. Anında yanıtı yapıştıracağım. Belediyeden habersizsin kardeşim sen. Ekrem İmamoğlu’na en büyük ziyanı sen veriyorsun. Yazık adama.” diye konuştu.

İkili bir süre daha tartışmalarını sürdürdü.