Muharrem Sarıkaya’nın tokat attığı gazeteci: ‘Gel sana yemek ısmarlayayım’ dedi

Leyla

Global Mod
Global Mod
Gazeteci Muharrem Sarıkaya, Gaziantep Büyükşehir Belediye Lideri Fatma Şahin ile röportaj yaptığı sırada İhlas Haber Ajansı Gaziantep Muhabiri Ahmet Demir’e tokat attı. Türkiye’nin gündemine oturan olaya reaksiyonlar çığ üzere büyüdü.

“Destekler kederimi hafifçeletti”

Sputnik’ten Ali Çağatay’la Seyir Hali programına konuk olan İhlas Haber Ajansı çalışanı Ahmet Demir, Sarıkaya’nın kendini arayıp Ankara’ya davet ettiğini söylemiş oldu. ‘Keşke bu biçimde bir olay yaşanmasaydı diyen Demir şunları tabir etti: “‘Özür dilerim, gel sana bir yemek ısmarlayayım’ dedi. Daha da saçmalamaması için telefonu kapattım. bir daha de bana verilen dayanak ötürüsıyla kederim biraz da olsa hafifçeledi.”

“Suçsuz olmak zoruma gitti”

Hatasız olduğu biçimde bu biçimde bir muamele görmesinin zoruna gittiğini lisana getiren Demir, “Keşke bu biçimde bilinmeseydim. Keşke orada haksız olsaydık, o sorunu çıkaran biz olsaydı. Ve bu adamın o kızması haklı olsaydı, o yediğim tokadı sineye çekebilseydim. Fakat hatasız olmak… Bu zorumuza gitti” dedi.

“Ailem görsün istemedim”

Demir, yaşanan olayın İHA tarafınca bir süre gizlemesi konusunda da şu yorumu yaptı: “Ben yayınlanmasını istemiyordum. bu biçimde bir şeyin yayılmasını istemedim. Ailem görsün istemedim. Nasıl olduysa bir biçimde birileri paylaşmış.”