Muharrem İnce: ‘Libya’da ne işimiz var’ demek cehalettir

Leyla

Global Mod
Global Mod
Memleket Partisi’nin 1. Olağan Kurultayı Ankara Spor Salonu’nda gerçekleştirildi. Kurultay’da konuşma gerçekleştiren Memleket Partisi Genel Lideri Muharrem İnce, muhalefet partilerine yönelik tenkitlerde bulundu.

Muhalefetin toplumdan süreksiz bir devir istediğini sonrasındasındasında bir daha seçim düzenlemeyi vaat ettiğini belirterek “bu biçimde bir vaat olur mu?” diyen İnce, şunları söylemiş oldu:

“ERDOĞAN’I YENEMEYİZ”

Muhalefetin insanlara vaati şu; Biz gücümüze güvenmiyoruz, Tek başımıza bir şey yapamayız. Yenemeyiz bu Erdoğan’ı. Daima birlikte bir ortaya geleceğiz de adayımız kim olacak ona karar veremiyoruz. Bir de biz size süreksiz bir periyot vaat ediyoruz. İki yıl daha sonra sizi tekrar seçime götüreceğiz. bu biçimde bir vaat olur mu?

“LİBYA’DA OLMALIYIZ”

Türkiye’nin Azerbaycan’a Karabağ Savaşı’nda az bile yardım ettiği söyleyen İnce, “örneğin Azerbaycan ile Ermenistan içinde savaş oldu. Türkiye yardım etti. Muhalefet ‘Ne yazık ki Azerbaycan’a yardım ettik’ dedi. Lafa bakın. Az edilmiştir. Türk askeri Libya’ya gitti. ‘Ne işimiz var Libya’da?’ diyor muhalefet. Cehalet bu biçimde bir şeydir. Libya’da olmak zorundayız. Mavi Vatan için dayanak vereceksin. Bu nasıl bir muhalefet?