Müdafaaları gazeteciye saldıran DÜZGÜN Partili Türkkan’dan açıklama: Istırap ortasındayım takipçisi olacağım

Leyla

Global Mod
Global Mod
GÜZEL Parti Küme Başkanvekili ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan’ın Kocaeli Dilovası’nda yer alan çiftliğindeki 15 kaçak yapının yıkımını takip eden gazeteci Mustafa Uslu, Türkkan’ın muhafazalarının saldırısına uğramıştı.

Uslu, Türkkan’ın 4 müdafaasının “Sen nasıl çekim yaparsın” diyerek üstüne yürüdüğünü söylemişti. Yüzü kanlar ortasında kalan ve bedeninde yaralar oluşan Uslu, olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırılmıştı.

“Saldırıyı kederle öğrendim”

Olaya ait Lütfü Türkkan’dan açıklama geldi. Toplumsal medya hesabından paylaşımda bulunan Türkkan, yaşananlardan dolayı keder ortasında olduğunu söz ederek şunları söylemiş oldu:

Dilovası’ndaki ahırların yıkımı esnasında, misyonunu yapan İHA Muhabiri Mustafa Uslu’yu yapılan saldırıyı büyük ıstırapla öğrendim. Basın özgürlüğünün ve işçilerinin her daim yanında olmuş bir siyasetçi olarak, bu nahoş olayın takipçisi olacağım. Mustafa Uslu kardeşimize geçmiş olsun diyor, yanında olacağımı ilan ediyorum.