MHP Genel Lideri Devlet Bahçeli, Ankara’da partisinin düzenlediği “Türkiye’nin Asli Gücü Analar Bacılar Kurultayı”nda konuştu.
Bahçeli’nin açıklamalarından satır başlıkları:
HDP eşittir PKK’dır, kimse aklımızla alay etmesin.
HDP PKK’nın siyasi tertibidir
HDP’yi yasal görmek analara eziyettir, gazilerimize ihanettir.
Teröristlerin ne yatacak yeri ne kaçacak meskeni kalmamıştır.
Teröre yardım ve yataklık yapan güçler Türk milletinin sabrını test etmeye kalkışmasın. Biden idaresi artık bir karar vermelidir.
ABD terör örgütleri ile mi Türkiye ile mi müttefiktir?
Dağdakilere davet: PKK’dan kurtulun analarınıza koşun
Bugüne kadar Diyarbakır annelerini ziyaret etmedin. partimizi temsilen rastgele bir heyet de göndermedim. zira mevzuyu siyaset ve partiler üstüne ele aldım. Cumhur ittifakının ortak olarak sürece takviye oldum. annelerin legal aksiyonlarını yakından takip ettim. Türkiye’nin bu kadar nazik devrinde annelerin sesi her yerde çınlamaktadır.
Şu anda dağda ve öbür yerde terör balonlarının altında bulunanlara diyorum ki bölücü terör örgütü PKK’dan kurtulun analarınıza koşun. İhanete daha fazla ortak olmaktan uzak durun. PKK hem Türk, hem Kürt düşmanıdır.
Bahçeli’nin açıklamalarından satır başlıkları:
HDP eşittir PKK’dır, kimse aklımızla alay etmesin.
HDP PKK’nın siyasi tertibidir
HDP’yi yasal görmek analara eziyettir, gazilerimize ihanettir.
Teröristlerin ne yatacak yeri ne kaçacak meskeni kalmamıştır.
Teröre yardım ve yataklık yapan güçler Türk milletinin sabrını test etmeye kalkışmasın. Biden idaresi artık bir karar vermelidir.
ABD terör örgütleri ile mi Türkiye ile mi müttefiktir?
Dağdakilere davet: PKK’dan kurtulun analarınıza koşun
Bugüne kadar Diyarbakır annelerini ziyaret etmedin. partimizi temsilen rastgele bir heyet de göndermedim. zira mevzuyu siyaset ve partiler üstüne ele aldım. Cumhur ittifakının ortak olarak sürece takviye oldum. annelerin legal aksiyonlarını yakından takip ettim. Türkiye’nin bu kadar nazik devrinde annelerin sesi her yerde çınlamaktadır.
Şu anda dağda ve öbür yerde terör balonlarının altında bulunanlara diyorum ki bölücü terör örgütü PKK’dan kurtulun analarınıza koşun. İhanete daha fazla ortak olmaktan uzak durun. PKK hem Türk, hem Kürt düşmanıdır.