MHP Genel Lideri Bahçeli konuşuyor

Leyla

Global Mod
Global Mod
MHP Genel Lideri Devlet Bahçeli, TBMM’de partisinin küme toplantısında açıklamalarda bulunuyor.

Bahçeli’nin açıklamalarından satır başları şöyle;

“Milletimizin efendisi olan köylülerimizin ayağına gitmeye devam edeceğiz. Gerçekten sefer bizden zafer Allah’tandır diyoruz.

‘Adım Adım 2023 Köyüm Benim’ sohbetlerine devam ediyoruz. Şimdiye kadar 583 köyümüzü ziyaret ettik.

Aralık ayından itibaren bütçe görüşmelerine yoğunlaşacağız. Başta EYT ile kontratlı çalışanlarımızı ilgilendiren yasal düzenlemeleri inşallah sırasıyla hayata geçirmeye devam edeceğiz. Cumhur İttifakı durmuyor, çalışmaya devam ediyor. Cumhur İttifakı oyalanmıyor, yerinde saymıyor. Bizim anlayışımızda çalışmak iyi sermayedir.

”TÜRK MİLLETİNİ ZALİMLERİN KANLI ELLERİNE BIRAKMAYACAĞIZ”

Bildiğiniz üzere “2023’e hakikat aday aşikâr karar net” mitinglerimizi gerçekleştiriyoruz. Samsun’da mitinglerimize devam edeceğiz. Türkiye’yi zilletin 6+1 kumar masasına bırakmayacağız.

“TERÖR ÖRGÜTLERİ TÜM İNSANLIĞIN ORTAK CAN DÜŞMANIDIR”

Şehit analarına şehit babalarına vefa borcumuzu ödemek zorundayız. Türk milleti terörle yaşamak zorunda kalmayacaktır. Parayı veren kim olursa olsun teröristlere tetiği çektirmektedir. Terörün mezhebinden, milletinden asla bahsedilemez. Türkiye ne vakit kuvvetli adımlarından kelam ettiyse, fazlaca gecikmeden asimetrik taarruzlara maruz kalmaktadır. Türkiye ne vakit prangalarını kırmaya başlasa terör örgütlerinden kanlı karşılık almaktadır. Bu bir karanlık döngüdür. Terörist dediğimiz ruhu ve vücudu satın alınmış Türkiye düşmanları tarafınca maliyetsiz bir durumdur.

Türkiye’nin öncelikli sorunu terördür. Terörizmin hiç bir biçimi günahsız değil. Terör örgütleri tüm insanlığın ortak can düşmanıdır, terörün hiç bir hali pak değildir, terör sorunu ülkemizin çabucak hemen kabuk bağlamamış yarasıdır.

Terörizmle çaba aslında Türkiye düşmanlarıyla topyekün bir gayrettir.

Ayrıntılar geliyor…