MHP Genel Lideri Bahçeli konuşuyor

Leyla

Global Mod
Global Mod
MHP Genel Lideri Devlet Bahçeli, partisinin düzenlediği “2023’e Yanlışsız: Aday Aşikâr, Karar Net” mitingi kapsamında Elazığ’da açıklamalarda bulunuyor.

Bahçeli’nin konuşmasının satır başları şöyleki:

“Zalimlere boyun eğmeyecek, hainlerin tutsağı olmayacağız. Şirret oyunlarını bozacağız. Karanlık senaryolarını yırtıp atacağız.

Adıyaman, Malatya, Diyarbakır, Elazığ, Türkiye hepimiz buradayız. Niyaz ederim ki ayağınıza taş değmesin. Allah sizleri kem gözlerden korusun kollasın. Bu meydanda daha güzelini yapma şevkini bizlere aşılayan siz bedelli kardeşlerimize buraya kadar gelmese de dualarıyla dayanak verenlere şükranlarımı sunuyorum. Açık hava toplantımızın düzenlenmesinde, tertip ve temininde emeği geçen parti teşkilatlarımıza teşekkür ediyorum.

ZİLLETE KARŞI BİRLİKTEYİZ

Bizim beraberliğimiz çıkara dayalı bir iş paydaşlığı değildir. Kardeşliğimiz bin yıllıktır. El ele gönül gönüleyiz. Kol kolayız. Nihayet acımızla ve sevincimizle biriz ve birlikteiz. Başkamız gayrımız yoktur.

Türkiye’yi durdurmaya çalışan, Elazığ’ın önünü kesmeye çalışanlarla gayret halindeyiz. Zalimlere karşı birebir safta mıyız? Zillete karşı tıpkı tarafta mıyız? Gakkoşlar babacandır, dost canlısıdır. Kelamının eridir. Zalime düşman mazluma merhametlidir.

2023 YILI ÖNDER TÜRKİYE’NİN ÖN YÜZÜDÜR

2023 yılı başkan ülke Türkiye’nin ön yüzüdür, ön kelamıdır. 13. Cumhurbaşkanı ile birlikte milletvekili genel seçimlerinin yapılacağı demokrasi ve sandık yılıdır. 2023 yılına hazır mısınız? Sandığa gidecek ve cumhuriyetimize sahip çıkacak mısınız?

Bu atılgan irade, odunsuz tabiriniz hesap yapanların uykularını kaçırıyor. Meydanın boş olmadığını cümle alema gösteriyorsunuz. Zira Cumhur İttifakı alayına birden göğüs germeye muktedirdir. Artık seçimlere az bir süre kaldı. Yazgı anı yaklaşmaktadır. Demokratik hesap günü ufukta görülmektedir.

ADAY MUHAKKAK KARAR NET

Bizim adayımız belirli sonucumız nettir. Adayımız Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dır. Emelimiz hem cumhurbaşkanlığı birebir vakitte mecliste de çoğunluğu almaktır. Allah’ın müsaadesiyle Elazığ zillete düşmeyecek, Türk Milleti geri adım atmayacaktır.

Kötü niyetli kimse hayale kapılmasın. Boşuna heves etmesin. Zira Cumhur ittifakı kirli oyunları birer birer bozmaya muktedirdir.

Ayrıntılar geliyor…