MHP Genel Lideri Bahçeli konuşuyor

Leyla

Global Mod
Global Mod
MHP Genel Lideri Devlet Bahçeli partisinin küme toplantısında konuşuyor.

Açıklamadan öne çıkan başlıklar şöyleki:

Hepinizi hürmet ve muhabbetle selamlıyorum. Toplantımızı takip eden aziz vatandaşlarımıza en kalbi selamlarımı iletiyorum. Kar yağışı hayatın olağan akışını olumsuz etkilerken, önümüzdeki ayların verimli ve bereketli geçeceğini müjdelemektedir. Bahara biraz daha yaklaşmanın heyecanını yaşadık. Nevruz müstesna bir günün ismidir. Nevruz Bayramı hem de bolluk ve rahmetin timsalidir. Bu kutlu gün ataletin, yorgunluğun ve korkunun geride bırakılmasını vaat etmektedir. Bir doğruluş atılımı, bir yükseliş atılganlığıdır. Bu kültürel mirasımız olağan olarak ulusal birlik ve birlikteliğimizin kaynaklarından bir adedidir. Esas dileğim milletimizin birlik ve dirliğinin ebediyete kadar vasıl olmasıdır.

HDP’YE NEVRUZ YANSISI

Balkanlardan Sibirya’ya kadar uzanan büyük bir coğrafyada kutlanan Nevruz’un geçmişle bugün içinde kıymetli bir köprü olduğu tartışma getirmez bir gerçektir. Nevruz gayri ulusal çevrelerin, lekeli mihrakların değil Türk’ün ezeli bayramıdır.

HDP’nin hafta sonu düzenlediği kelamda Nevruz kutlamaları bu yıl da ağır tahriklere sahne olmuştur. bir hayli vilayetimizde korsan nevruz programları düzenlenmiş, bu kapsamda bölücüler bir daha fitne saçmışlardır. Nevruz’dan nifak üreten kan içicilere fırsat verilmeyecektir.

“TERÖRİSTİN YERİ DEMİR PARMAKLILARIN ARKASIDIR”

Teröristin yeri TBMM değil demir parmaklıkların gerisidir. Türk milleti nevruzla bir arada umut dolu günlerin geleceğine inanmıştır. Bundan daha sonra da yaşatacaktır. Bu ateşin hiç sönmeden milletin istikbalini aydınlatması gönülden dileğimdir. Nevruz bayramını kutluyor, hepsine başarılarla geçecek bir ömür diliyorum. Türk milletinin tam bağımsız biçimde kıyamete kadar baki kalmasını Allah’tan niyaz ediyorum.

Çanakkale deyince akla gelen birinci konu kahramanlığın ulu direnişidir. Aziz ceddimiz Çanakkale’de ulusal hafızadan asla çıkmayacak bir destan yazmıştır.

“KUTUPLAŞMA SAYFASI AÇMAYA YELTENMEYİN”

Atatürk’süz Çanakkale diyenlere sesleniyorum; Mustafa Kemal en az öbür kahramanlarımız üzere Çanakkale’nin her yerindedir. Bizim de onur payemizdir. “Ben size taarruzu değil ölmeyi emrediyorum” diyen süper haykırış Çanakkale’de hala çınlamaktadır.

hiç bir densiz Aziz Atatürk ve Çanakkale üzerinden yeni bir kutuplaşma sayfası açmaya yeltenmemelidir. Bu yol kapalıdır. Çürük başlar ne Çanakkale’yi bilirler ne Atatürk’e hürmet ederler. Bunların işleri güçleri her yapıta kulp takmak, iftira atmaktır. Bunların kalpleri mühürlüdür, Çanakkale Türk milletinin namus kilididir.

Bizim kime çektiğimiz nettir. Bizim feyzimizin ana kaynağı da muhakkaktır. Buna karşılık Türkiye’yi kötüleme yarışına girenlerin soyunun sopunun nereye dayandığı meçhuldür. Aziz şehitlerimizi bir kere daha rahmetle, hürmetle anıyorum.

1915 ÇANAKKALE KÖPRÜSÜ

18 Mart 2022’de hem Çanakkale Zaferi’ni andık tıpkı vakitte muazzam bir yapıtın açılışına gururla şahitlik ettik. bu biçimdelikle Asya ile Avrupa 6. sefer birbirine bağlanmıştır. Çanakkale Köprüsü, feribotla 1 saat süren boğaz geçişini 6 dakikaya düşürmüştür. Bunun yanında Malkara’dan Çanakkale’ye uzanan 103 kilometrelik otoyol da hizmete girmiştir. Marmara Otoyolu ringi tamamlanmıştır. Türkiye’nin bölgesel ve global ticaretteki ehemmiyeti daha da artacaktır.

Geçiş fiyatı mazereti ile karalama kampanyası yapılıyor. Köprüden geçmem diyorsanız yüzebilirsiniz. Açılışından rahatsız olanlar kendilerini ele verdi.

Detaylar geliyor…