Mert ve Sude sevgili mi? Survivor Mert, Sude’ye ne dedi?

celikci

New member
Mert ve Sude sevgili mi? Survivor Mert, Sude’ye ne dedi?
Survivor All Star’da aşk yaşadıkları savıyla gündeme gelen Mert ve Sude, dokunulmazlık oyunu öncesi baş başa konuştu. Sude ile ortalarında bir şeyler yaşandığını söyleyen Mert, “Ben senin için müsabakayı bırakırım. Bana uzaktan iki gülücük atsan bana kâfi. Oyun kazanmamı sağlar” diyerek aşkını ilan etti. Ne yapacağını bilmediğini söyleyen Sude ise “Bilmiyorum” karşılığını verdi. Gelişmelr daha sonrası Mert ve Sude sevgili mi? Survivor Mert, Sude’ye ne dedi?merak edildi.

MERT VE SUDE SEVGİLİ Mİ?

Sude’ye içini döken ve hislerini belirli eden Mert, şunları söylemiş oldu: “Seni epey düşünüyor olsalar sen çok uygun yarış süreci geçirirken kafanı karıştırıp seni bu biçimde üzmezler. Bir sefer aslına bakarsanız acayip sinirliyim onlara. söylemiş oldukleri şeylerin kimileri kulağıma geldi. Birçok dedikodu, iftira birçok.”

“BEN SENİN İÇİN MÜSABAKAYI BIRAKIRIM”

“Sana ayrıntılı biçimde anlatacağım çıktıktan daha sonra tam olayın ne olduğunu. Buradan bana hak vermeni isteyebilirim, benim başımda planlama var. Seninle bir arada burada olduğum için epeyce keyifliyim. Bu olayların tahlili bendeydi, çözecektim. Bu olay kendi içerisinde vakit içinde çözülecekken Nisa ve Ogeday’ın üstüne görev olmayan hususları dedikoduyla birleştirerek sana anlatmaları. Çok mu düşünüyorlar seni, ben senin için müsabakayı bırakırım. Ogeday Nisa için bu müsabakayı bırakır mı sanıyorsun?”

SUDE: BİRTAKIM ŞEYLER UYUŞMUYOR, ÇIKINCA YAŞAYIP GÖRECEĞİZ

Sude ise konuşmasında “İlk iki gün algılayamadım natürel. İki günden daha sonra insan durdukça kimi şeyleri yerine koymaya çalışıyor. O söylemiş olduği, benim yaşadığım. Birtakım şeyler uyuşuyor. Burada çözülecek bir durum değil aslına bakarsan. Çıkınca ne olur yaşayıp goreceğiz” dedi.

MERT: İKİ GÜLÜCÜK ATARSIN BANA KÂFİ

Konuşmasının sonunda adeta Sude’ye aşkını ilan eden Mert, “Benimle bağlantısı kesmeyeceksin değil mi? Uzaktan uzağa, iki gülücük atarsın ortada bench’ten bench’e bu bana kâfi. Oyun kazanmamı sağlar” derken Sude ise “İletişim olamıyor burada maalesef. Bilmiyorum. Beni bana bırak öteki bir şey istemiyorum şu an” yanıtını verdi.

Haberler.com – Gündem

Survivor, Gündem, Magazin, Haber