CHP Genel Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin küme toplantısında yaptığı açıklamada, Düzce’nin hava kirliliği açısından Türkiye’de birinci sırada yer aldığını öne sürmüş, Şeyma isimli bir eczacının partililere, “Düzce halkı kanser ve akciğer hastalıklarıyla boğuşuyor. Ayrıyeten depresyon hastalarının sayısı da gün geçtikçe artıyor. Leblebi satar üzere depresyon ilacı satıyoruz.” söylemiş olduğini tez etmişti.
KILIÇDAROĞLU’NUN ALGISINI ECZACI ÇÖKERTTİ: AĞZIMDAN BU TÜRLÜ BİR LAF ÇIKMADI
İsminin Kılıçdaroğlu tarafınca söylendiğini duyar duymaz şok olduğunu tabir eden eczacı, “Bizim söylemediğimiz şeylerin lanse edilmesi, birtakım şeylerin çarpıtılması. Hiç konuşulmayan şeylerin benim ağzımdan söylenmiş üzere yapılması ve benim ismimin müsaadem olmadan belirtilmesi bizi üzdü.” diye konuştu.
Kılıçdaroğlu’nun ağzından konuştuğu eczacı
Kendisinin ağzından bu biçimde bir lafın mutlaka çıkmadığını vurgulayan eczacı, “Bir insan antidepresan ile ilgili bu biçimde bir şey der mi? aslına bakarsanız antidepresanı reçetenin doktoru olmadan bizim vermemiz mümkün değil. ‘Leblebi üzere antidepresan satıyoruz’ üzere bir laf benim ağzımdan mutlaka çıkmadı.” dedi.
“KANSER HASTALARININ SAYILARINI BİLEMEYİZ”
Tezlerin odağındaki eczacı kelamlarını şu biçimde sürdürdü:
“bu biçimde bir tabiri bir eczacı kullanmaz. Kanser hastalarının sayılarını bilemeyiz. Ben küçük bir eczaneyim bu biçimde bir şeyi esasen bilmem, hiç bir eczacı da bilmez. Bunun teşhisini koyan da doktordur, biz değil.”
KILIÇDAROĞLU’NUN ALGISINI ECZACI ÇÖKERTTİ: AĞZIMDAN BU TÜRLÜ BİR LAF ÇIKMADI
İsminin Kılıçdaroğlu tarafınca söylendiğini duyar duymaz şok olduğunu tabir eden eczacı, “Bizim söylemediğimiz şeylerin lanse edilmesi, birtakım şeylerin çarpıtılması. Hiç konuşulmayan şeylerin benim ağzımdan söylenmiş üzere yapılması ve benim ismimin müsaadem olmadan belirtilmesi bizi üzdü.” diye konuştu.
Kılıçdaroğlu’nun ağzından konuştuğu eczacı
Kendisinin ağzından bu biçimde bir lafın mutlaka çıkmadığını vurgulayan eczacı, “Bir insan antidepresan ile ilgili bu biçimde bir şey der mi? aslına bakarsanız antidepresanı reçetenin doktoru olmadan bizim vermemiz mümkün değil. ‘Leblebi üzere antidepresan satıyoruz’ üzere bir laf benim ağzımdan mutlaka çıkmadı.” dedi.
“KANSER HASTALARININ SAYILARINI BİLEMEYİZ”
Tezlerin odağındaki eczacı kelamlarını şu biçimde sürdürdü:
“bu biçimde bir tabiri bir eczacı kullanmaz. Kanser hastalarının sayılarını bilemeyiz. Ben küçük bir eczaneyim bu biçimde bir şeyi esasen bilmem, hiç bir eczacı da bilmez. Bunun teşhisini koyan da doktordur, biz değil.”