Kendisini tanımayan trafik polisine hakaret eden CHP’li Turan Aydoğan’dan açıklama: Üzgünüm

Leyla

Global Mod
Global Mod
CHP Milletvekili Turan Aydoğan, yolda aracıyla giderken kimlik soran trafik polisini azarlayarak hakaretler yağdırdı.

Trafik denetimi yapan polis memurları, CHP İstanbul Milletvekili Turan Aydoğan’ın aracını durdurdu. Bu duruma sonlanan Aydoğan, milletvekili olduğunu belirterek bakılırsavli polis memurunu tersledi.

vazifeli memur Aydoğan’a “Milletvekili olduğunuzu nereden bileyim, 650 tane milletvekilini tanıyamam ki” dedi. Bunun üzerine CHP’li vekil, trafik polisine bağırarak, “Bakanın kimliğini sorabiliyor musun? Beni tanımıyorsan TBMM’nin fotoğraf albümünü alıp oradan bakacaksın. Fazla uzatma, yap gereğini!” diyerek oradan uzaklaştı.

bakılırsavi başındaki memurları azarlamaya kalkan Turan Aydoğan, yaşanan bu olayın akabinde yazılı bir açıklama yaptı.

ÖZÜR DİLEMEDİ

Açıklamasında orman yangınlarının kendi üzerinde gerginlik yarattığını mazeret eden CHP’li Aydoğan, nahoş üslubunu ‘üzgünüm’ diyerek geçiştirmeye çalıştı.

Özür dilemekten bile aciz olan Turan Aydoğan’ın yaptığı yazılı açıklama şöyle:

“Millet olarak ağır bi travmanın ortasındayız. Bütüm moral kıymetlerimizin tabana vurdurulduğu bir devirde, ülkemizin dört bir yanı cayır cayır yanıyor.

Yangının telafisi mümkün olmayan ziyanlar verdiği Marmaris’e, İstanbul’dan şahsen kendi kullandığım aracımla ulaşmaya çalışırken emniyet nazaranvlisi arkadaşlarımızla ortamızda yaşanan diyaloğun bir kısmı medyaya servis edilmiştir…

Olağan vakit içinderda polis noktalarından geçerken nezih ve saygın bir halde selam alıp verdiğimiz misyonlu arkadaşlarımızla, yaşadığımız afetler tablosunun yarattığı telaş, erken ulaşma isteği, heyecan, gerginlik üzere niçinlerle beni de epeyce derinden üzen bir diyalog ortaya çıkmıştır. Bu diyaloğun muhatap ortağı olan iki polis memuru arkadaşımda ve emniyet topluluğunda yarattığı incinme, ıstırap, kırgınlık varsa bu açıdan da ayrıyeten üzgünüm.”