Kebapçıya döner bıçaklı saldırı! Siparişi geciken bayan meczuba döndü

celikci

New member
Kebapçıya döner bıçaklı saldırı! Siparişi geciken bayan meczuba döndü
Esenyurt‘taki bir kebapçıda siparişi geciken bayan, ortalığı birbirine kattı.Önce döner bıçağı çekip tehditler savuran bayan, sonrasındasında iş yerini taşlattı. Yerin taşlanma anları ise işyerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

CİĞER SİPARİŞİ VERDİ

Geçtiğimiz günlerde İncirtepe Mahallesi’nde bulunan bir kebapçıda savlara nazaran, restorana gelip ciğer siparişi veren bayan, siparişinin geç çıkmasına sonlanarak yer sahibi ile tartıştı. çabucak sonrasında döner bıçağı çektiği argüman edilen bayan, “Dükkanınızı başınıza yıkarım” diyerek tehditler savurdu. Zorla sakinleştirilen bayan, yerden uzaklaştırıldı. olaydan yaklaşık bir saat daha sonra ise kimliği belirlenemeyen bir şahıs, dükkanın önüne gelerek camları taşlamaya başladı. Dükkanın taşlandığı o anlar ise işyerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

“DÖNER BIÇAĞIYLA TEHDİT ETTİ”

Olay anlarını anlatan işyeri sahibi İsmet Erzen şunları söylemiş oldu:

“Bir bayan müşteri dükkana geldi ve ciğer sipariş etti. Siparişin hazırlanma mühleti var yaklaşık 10- 15 dakika sürüyor. Tam siparişin çıktığı esnada bayan birden ayağa kalkarak bağırmaya başladı. ‘Ben bir saattir sipariş bekliyorum, nedir bu rezalet’ dedi. Ben siparişinin çıktığını söyleyerek sakin olmasını söylemiş oldum. Bayan öfke ile siparişi istemediğini söyleyince bende sonlanarak ‘niçin istemediğin şeyin siparişini veriyorsun’ diyerek bağırdım.

“KÜFÜRLER ETMEYE BAŞLADI”

Tabi bayan o sırada küfürler etmeye başladı, dolabı yumrukladı. İçeriye girerek döner bıçağını aldı ve bizi tehdit etmeye başladı. ‘Siz kimsiniz bana bağırıyorsunuz, size keseceğim” diyerek döner bıçağı ile üzerimize geldi. hanımı sakinleştirmeye çalıştık ve o sırada baygınlık geçirdi. Ayıldığında ise birilerine pozisyon attı. ‘Abilerim artık Kasımpaşa’dan gelecek, dükkanınızı başınıza yıkacak’ üzere şeyler söylemiş oldu ve dükkandan gitti. Yani biz ne yaptık bilmiyorum. Yalnızca hizmet etmeye çalıştık, insan üzere davrandık bize bu biçimde mi davranman gerekiyordu.”

İhlas Haber Ajansı – Son Dakika Haberleri