Jonas Mattisseck için Alba artık takım ve kazanmakla ilgili.

Kemal

New member
Ev
Spor Dalları
Jonas Mattisseck için Alba artık takım ve kazanmakla ilgili.

Pazar günü, Alman şampiyonlar Ulm’e karşı unvan savunma görevlerine başlayacak. Oyun kurucu Mattisseck şimdiden bir ön tat aldı.

Christian Kattner

Sezonun son aşamasında, Alba Berlin'den Jonas Mattisseck (atarken) üçlük çizgisinden önceki yıllara göre daha isabetliydi.

Sezonun son aşamasında, Alba Berlin’den Jonas Mattisseck (atarken) üçlük çizgisinden önceki yıllara göre daha isabetliydi.Camera4+/Görüntü

Euroleague oyuncusu Jonas Mattisseck’teki Euroleague taraftarı çarşamba akşamı parasının karşılığını almalıydı. Antrenmansız geçen bir günün sonunda, Alba Berlin oyun kurucusu kendini kanepede rahat ettirebildi ve aralarından seçim yapabileceği iki kritik maç vardı: Monaco ile Maccabi Tel Aviv arasındaki beşinci play-off maçı ve bir saat sonra aralarındaki beşinci düello. Real Madrid ve Partizan Belgrad. Önceki gün, Olympiakos Pire ile Fenerbahçe İstanbul arasındaki sadece beşinci maç, kararı Yunanlılar lehine getirdi ve Mattisseck’in kendi bakış açısına göre “ligin” bir işareti olan “son derece iyi ve mega sıkı oyunlar” değerlendirmesini doğruladı. bu sezon çok sıkı birlikteydik”.

Kendisi Euroleague’de sadece bir seyirci, ancak son birkaç gün içinde ulusal ligde ana turun sona ermesinin ardından Alba Berlin ile daha neler geleceği konusunda iştahını kabarttı. 23 yaşındaki oyuncu, “Tabii ki bu, yılın en iyi zamanının bir ön tadı, bunun için çalışıyoruz,” diyor ve Ulm ile Pazar günü (3) iç saha maçıyla başlayacak yaklaşan düelloyu dört gözle bekliyor. pm) Arena am Ostbahnhof’ta. “Bundesliga’daki play-off’ların da bu yıl çok ilginç olacağını düşünüyorum. Orada çok şeye hazırlanabiliriz.”

Alba Berlin play-off'a ikinci olarak giriyor ve rakibini bekliyor

Alba Berlin play-off’a ikinci olarak giriyor ve rakibini bekliyor
  • hisseler
Alba’nın kulüp tarihindeki en iyi ana raundu ikincilik için yeterli

Alba kulübünün tarihindeki en iyi ana turu sadece üç mağlubiyetle alması ve liderliğin Bayern Münih değil Bonn olması bu tezi destekler nitelikte ve Mattisseck’in teknik direktörünü hayrete düşürdü. Ulm’e karşı başlamadan önce söylediği gibi, “Normal sezonda sadece üç maç kaybetmek ve hala sadece ikinci olmak” İsrail Gonzalez için sezonun en büyük sürprizi aslında.

Tablodaki bu ikinci sıranın, muhtemelen üst üste dördüncü Almanya şampiyonluğuna giden yolda da önemsiz olmayan bir etkisi var. Ulm’e karşı bir galibiyet varsayarsak, yarı finaldeki rakip, sakatlık çeken Münih takımı Göttingen’i yenerse Bayern Münih olabilir. Muhtemel bir final serisinde Alba Berlin, Bonn ile karşılaşabilir ve orada beş maçın en iyisi serisinde ev sahibi avantajına sahip olamaz. Mattisseck, “Artık Almanya şampiyonu olmak için çok zor bir yolumuz var” dedi. “Bunu yapmak için en iyi iki takımı yenmemiz gerekebilir ve Ulm’de kötü başlayan ancak sezon boyunca daha da iyiye giden bir takımımız var.”

Özellikle sezonun son aşaması, Ulm’un kendi bakış açısından yedinci sıradan daha iyi olduğunu gösterdi. Kişisel olarak Jonas Mattisseck için sezonun son bölümü sezon ortasından daha iyi geçti. Ancak unutmamak gerekir ki, Alba’nın kendi çocuğu uzun bir süre kırık bir atış eli ile dışarıdaydı ve bu sırada “evde oturdum ve bir daha eskisi gibi atış yapamayacağım diye endişelendim” diyor.

Bonn'daki yenilginin Alba Berlin için acil ve olası sonuçları var

Bonn’daki yenilginin Alba Berlin için acil ve olası sonuçları var
  • hisseler
Ancak olumsuz düşünceler hızla gitti. 23 yaşındaki oyuncu, bireysel antrenör Carlos Frade ile birlikte “Sağ elimle fırlatma tekniği üzerinde çok çalıştım” diyor. “Sonunda sağ elimle öyle güzel bir atış yaptım ki sol elime geçti. Artık çok iyi bir ritim buldum ve topun elimde çok daha iyi olduğunu ve daha az hata yapıldığını hissediyorum.”

Ama oyunda sağdan üçlü olmayacak. “Hayır” diyor ve gülüyor, “Şu anda sağ elimle turnike bile yapmıyorum. Bu iyi bir yardımdı ve sağ elime çok yardımcı oldu – ama her şeyden önce özgüvenim ve becerilerim. ” Bundesliga istatistiklerinde, bu, tüm Bundesliga sezonu boyunca yüzde 49,4’lük bir üç sayı kotasına yansır – daha önce hiç olmadığı kadar iyiydi.

Son zamanlarda hücumda işlerin bu kadar iyi gitmesi özgüvenini artırdı, ancak bu rakamlar o kadar da önemli değil çünkü son birkaç yılda kendini hücum dışında başka şeylerle Alba Berlin’de rol oyuncusu olarak tanımladı. “Takım ve ben bunu hiçbir zaman bir çukurda olarak görmedik, aslında her zaman rolümü oynadım – bazen biraz daha fazla hücumda, bazen biraz daha az,” diyor oyun kurucu oyun oynarken. güç çubuğu ve dinlenmiş görünüyor.

“Kıç vuruşu”: Alba Berlin, Münih’e karşı ilk finalini kazandı
  • hisseler
Ulm ile düellodan önceki dokuz günlük ara, Berlinliler için ince bir çizgi.

Sebepsiz değil: Bayreuth’a karşı son ana tur maçı ile Ulm’e karşı play-off’un başlangıcı arasında kendisi ve takımın geri kalanı için dokuz günlük bir ara olacak. Yenilenme ile yaklaşan rakip için zorlu hazırlık arasında doğru dengeyi bulmanız gereken bu aşama ince bir çizgidir. “Unutmamalısın, bir yıldır neredeyse gün aşırı oynamaya alıştık. Bir buçuk hafta hiç oynamazsan, ritmin biraz dışına çıkman tehlikeli. ” diye açıklıyor Jonas Mattisseck.

Arka arkaya dördüncü şampiyonluk şansı onun ve takım arkadaşlarının dikkatini dağıtmasına izin vermiyor. Ancak kişisel hırslarını bir kenara bırakarak, “Her takımın bizi yenmek istemesine şaşırmamalıyız” diyor. “Play-off’ların en sevdiğim yanı, maçtan maça oynanması ve kendi performansınızın Haberin Detaylarıda kalması. Yılın, her şeyin takımla ve her şeyin kazanmakla ilgili olduğu o zamanı. Çok ateşliyim, kontrol edin.” Her gün kaç bilet satılıyor ve salonun dolu olmasını ve atmosferin harika olmasını umuyoruz.” Tercihen Çarşamba akşamı Euroleague’de televizyon karşısında gördüğü gibi.