İstanbul, genç kıza yapılanlarla çalkalandı! 3 farklı erkek kızı uyutup, 3 kere cinsel münasebete girdi

celikci

New member
İstanbul, genç kıza yapılanlarla çalkalandı! 3 farklı erkek kızı uyutup, 3 kere cinsel münasebete girdi
İstanbul‘da meydana gelen cinsel atak olayı, duyanları büyük şaşkınlığa uğrattı. Maltepe‘de geçen eylülde meydana gelen hadisede, Grafiker B.A. (23), arkadaşı Baha S. aracılığıyla bir bayanla tanıştı. 3’lü ondan sonrasında genç kızın konutunda kalmaya başladı lakin ondan sonrasında 3 arkadaşa katılan 3 erkek ve Baha S., genç kızla bağa girdi.

3 KERE CİNSEL TAARRUZDA BULUNDULAR

Sabah gazetesinden Dilek Kaya’nın haberine bakılırsa; Garipliğin sebebi ise ondan sonrasında ortaya çıkacaktı. Bir orta uyanan B.A. soruşturma evrakına göre, üzerinde arkadaşı Baha S.’yi gördü. Cinsel taarruza maruz kaldığını anladı lakin kendinden geçip yine uyudu. Bu sefer uyandığında Erhan Ş.’nin kendisine cinsel akında bulunduğunu fark etti. Şuuru biraz daha açıktı. Saldırganı itip bağırdı. daha sonra yine bayıldı. 3. kere uyandığında çıplak olduğunu ve Yücel K.’nin kendisini giydirdiğini anladı. Yanında uyuyan Duru A. da çıplaktı. İşte ayrıntılar:

KENDİNE GELDİĞİNDE KONUTTA DEĞİLLERDİ

Daima yarı baygın biçimde ayılmayı bekleyen B.A. kendisine geldiğinde Erhan Ş. ve Yücel K. artık konutta değildi. Tüm öfkesini arkadaşı bildiği Baha S.’ye kustu. Baha S. ise cinsel taarruz savını reddetti. Düş gördüğünü ileri sürdü. Duru A. ile bir arada uyuduğu koltuğun başında içlerinden birine ilişkin olduğunu düşündüğü sıvıyı bakılırsan B.A. konutta buldukları şırınga ile sıvıyı çekti. Bu esnada huzursuz olan Baha S. “Sizinle alakaya giren Yücel’di” dedi. Bunun üzerine karakola giden 2 bayan şikayetçi oldu, muhafaza talep etti. Ellerindeki şırıngada bulunan sıvıyı da kanıt olarak karakola verdi.

Sonraki gün yüzleşmek için Kadıköy’e şüphelilerden Erhan Ş.’ı çağıran bayanlar, yanlarına güvendikleri arkadaşlarını da aldı. Erhan Ş. ise 2 bayanın alkol alıp uyuya kaldığını ve ikisiyle de cinsel beraberlik yaşadığını itiraf etti. Şahitler da bu türlü karakolda söz verdi.

TABİRE GİTMEK İSTEMEDİ

Lakin evli de olduğu ortaya çıkan Erhan Ş. polislere verdiği tabirinde “Rızaları dahilinde onları öptüm ancak cinsel beraberlik yaşamadım. İftira atıyorlar asıl ben şikayetçiyim” dedi. Bir öbür kuşkulu Yücel K. de argümanları reddetti fakat B.A.’yı bir süre daha sonra çıplak görüp üzerini giymesini dediğini anlattı. İki kuşkulu de hür kaldı. Şüphelilerden Baha S.’nin ise sözü hiç alınamadı. Polislerin tabirini almak istediği Baha S., “İfadeye gelmeyeceğim” dedi. Savcılık ise biroldukça emniyet müdürlüğüne yazı yazarak tabirinin alınmasını talep etti.

GÖBEĞİNDE faydalanmaLAR TESPİT EDİLDİ

B.A.’nın muayenesinde göbek, üst dudak ve sağ kolunda faydalanmalar olduğu İsimli Tıp Kurumu’nca tespit edildi. Bir tespit daha vardı o da genç bayanın taze oluşmamış bir cinsel hareketin bulgusuydu. Sürüntü örneği alan isimli tıp uzmanı, DNA incelemesi incelemesi yapılarak cinsel akın aksiyonuyla bütünlüklü olarak kıymetlendirilmesi gerektiğini rapor etti. Ayrıyeten arkadaşı Duru A.’nın bedeninde da darp izleri tespit edildi.

“BİR ŞEY İÇİRDİKLERİNDEN EMİNİM”

B.A. şunları tabir etti: “Vücudumdan alınan örnekler şüphelilerle karşılaştırılmalı. Şırıngadaki sıvı da şüphelilerin DNA’sı ile karşılaştırılmalı. Toplu cinsel akın sırasında bilinçsizdim. Müdahalede bulunup reaksiyon veremedim. İsteğim haricinde bana bir şey içirdiklerinden eminim. Felçli üzere kalmıştım. Hareket etmek istesem de edemiyordum. Bununla ilgili de inceleme yapılsın. Tutuklanmadılar, bir kere daha yara aldım. O an olağan bir uyku hayatıyordum. Uyuyup uyuyup uyandım. İlaç verdiklerini düşünüyorum.

“BAHA ÜSTÜMDEYDİ”

Baha üstümde, Duru yanımdaydı. Erhan’ı da gördüm. Uyandığımda altım çıplaktı. Büsbütün uyanınca başıma gelenleri idrak ettim. Bağırdım fakat Baha inkar etti. aslına bakarsan baygın vaziyetteydim, zorlama bulgusu oluşamaz. Birinci 10 gün kendimi kapattım ve kimselerle konuşamadım. Hala da ruhsal tedavi görüyorum. Ancak adalet uğraşımdan de vazgeçmiyorum. Hem mağdurum hem haklılığımı ispat etmeye çalışıyorum. Kaygım öteki bayanların da mağduriyet yaşaması. En ağır cezayı almalarını ve yargılamanın başlamasını istiyorum.”

Son Dakika Haberleri