Işıklardan Sonra Trump'ın tarifeleri müttefikleri ve pazarları dengesiz tutuyor

Kemal

New member
Beyaz Saray nihayetinde Metni Perşembe akşamı Bay Trump'ın emirleri tarafından yayınladığında, Bay Trump'ın ilk döneminde müzakere edildiği ve kutlandığı ilk erkek-Meksika-Canada ticaret anlaşmasındaki bazı tarifeler gibi görünüyordu. Diğer tarifeler sadece duraklatıldı.

Katılımcıların çoğu kafası karışmıştı, bu da olabilirdi.

Bay Trump, tarife hükümlerini yendiğinde ve bir ay boyunca geri çektiğinde, dünya liderleri davalarını savunmayı talep ediyorlar, biraz daha büyük bir güce hitap eden Vasall gibi. İcra Kurulu Başkanı Çağrısı ve Kanada'dan otomobil parçaları veya Çin'den yongalar getirirseniz, Bay Trump'ın uğraşmanız gereken kişi olduğunu açıkça belirtin.

Ve cumhurbaşkanı, affetilmemesine rağmen, reproise veriyormuş gibi cevaplıyor. Eğer uzman ve yardımcı sınıf tarifeleri olağan bir başkanda tartışılırsa, potansiyel etkileri dikkatle kutsanır, Trump Beyaz Saray'da hükümler ruh hali, kısmen dokuma, kısmen pikedir. Tarifelerin yerinden edilmesinin tetikleyicisi ve tarifelerin gecikmesi veya askıya alınmasına ilişkin kararlara ayrıntılı rasyonel eşlik etmemektedir. Bay Trump, son konuşmalarından çağrıyı aradığını söylüyor.

Perşembe öğleden sonra Oval Ofis'teki gazetecilere, Amerikan otomobil üreticilerinin üst düzey yöneticileriyle yaptığı çağrılardan bir gün önce sorulduğunda, “Bu kısa vadeli bir anlaşma oldu” dedi. Dün bana geri döndün. “Hız nedeniyle tarifeler konusunda yardım alabilir miyiz?” Dedin. Ve dedim ki, “Bak, yapacağım, ama hepsi bu.” İkinciden sonra bana geri döneceksin. 2 Nisan ”

Hızlı bir şekilde ekledi: “2 Nisan'dan sonra sizden haber almak istemiyorum.”

Sıkı tutup tutmadığı yine açık bir sorudur. Piyasalara veya One -hedefin genel müdürü Brian Cornell gibi daha fazla endüstrinin en son tarife vardiyasından önce gelip gelmediğine bağlı olabilir. Perakende zinciri yönetmeni, avokado ve salata ve diğer zımbalama kelepçelerini arayan müşterilerin “muhtemelen önümüzdeki birkaç gün içinde fiyat artışlarını kaydedeceğini” söyledi.