İnce’den Kılıçdaroğlu’na ‘televizyonda tartışma’ daveti: Partiden niye ayrıldığımı gel de anlat

Leyla

Global Mod
Global Mod
Memleket Partisi Genel Lideri İnce, çeşitli temaslarda bulunmak üzere Denizli’ye gitti.

Merkezefendi ilçesi Gazi Mustafa Kemal Bulvarı’ndaki parti hizmet binası önünde parti üyeleri tarafınca karşılanan İnce, burada düzenlenen açılış merasiminde konuşma yaptı.

İnce’den Kılıçdaroğlu’na: Haydi gel televizyona çıkalım

CHP Genel Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu televizyonda açık oturuma katılmaya davet eden Memleket Partisi Genel Lideri İnce, “senelerdır CHP Genel Lideri Sayın Kemal Kılıçdaroğlu fazlaca haklı olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı televizyona davet etti. Sayın Kılıçdaroğlu, eski genel liderim, haklısınız davet etmekte. Sayın Kılıçdaroğlu, artık ben size bir teklifte bulunayım. birlikte televizyona çıkalım. niye partiden ayrıldığımı, bir ben anlatayım bir de sen anlat. Bir de millet bunu bir dinlesin. Haydi gel.” tabirlerini kullandı.

“Demokrat amca gel karşılıklı konuşalım”

“Yeni bir gelenek başlatalım”
daveti yapan İnce, “Rakibiz biz. Madem Türkiye’nin ‘demokrat amcası’ sizsiniz. Madem demokrat amcalığa soyundunuz. Haydi, gelin televizyona. Karşılıklı konuşalım. Siz ikna ederseniz oyları siz alın. Ben ikna edersem ben alayım. Ben hazırım.” diye konuştu.