İnce Kılıçdaroğlu’nu topa tuttu: Bilerek reklamımı yapmadılar CHP’ye trilyonlarca para kaldı

Leyla

Global Mod
Global Mod
Memleket Partisi Genel Lideri Muharrem İnce, toplumsal medya üzerinden yayın yapan Babala TV’de, gündeme ait açıklamalarda bulundu.

CHP’den ayrılış sürecinin fitilini ateşleyen 2018 Cumhurbaşkanlığı seçimlerine değinen İnce, adaylığı sürecinde yaşadıkları üzerinden eski partisini topa tuttu.

“Kılıçdaroğlu, ‘Gel bakalım Muharrem’ deyince 2-0 yenik başladık”

Seçime 51 gün kala CHP Genel Lideri Kemal Kılıçdaroğlu tarafınca çağrıldığını söz eden İnce, “Kendisinin adayı Abdullah Gül’dü. O olamayınca bir anket yaptırdı. Bir aday yüzde 6, başkası yüzde 8, benim de yüzde 85 aldığımı söylemiş oldu. ‘Adayımız sensin’ dedi. 4 Mayıs 2018 tarihinde adaylık sürecim ‘Gel bakalım Muharrem’ ile başladı. bu biçimde olunca 2-0 yenik başlıyorsun aslına bakarsanız” tabirlerini kullandı.

Kılıçdaroğlu tarafınca kendisine yıldırma siyaseti uygulandığını vurgulayan İnce, “Bana bunu söylemiş oldukten daha sonra gitsen bir, gitmesen bir türlü. Ne yapalım sineye çektik. Kampanyaya başladıktan daha sonra afişlerimi göndermediler. Halk TV’yi uyardılar ‘onu hayli göstermeyin’ diyerek. Beni değil de kimi gösterecekler? Aday benim.” dedi.

“CHP’ye trilyonlarca para kaldı”

Kendisinin reklamının kasıtlı olarak yapılmadığını söz eden İnce, “Benim için para harcamadılar, Genel Merkez’de trilyonlarca para kaldı.” biçiminde konuştu.