İlerleme sorunu Pal Dardai için bir provokasyondur

Kemal

New member
Fabian Reese öfkeyle içki şişesini çimlere fırlattı. Hertha BSC'nin çalışkan işçisi ve kanat sprinteri, Eintracht Braunschweig ile 1-1 berabere kalınan maçta üst üste kaçırılan üçüncü galibiyetten rahatsız oldu. Hertha'nın olası bir müdahale için gerekli tutarlılığa sahip olduklarını bir kez daha gösterdiği maçın ardından Reese, “Eşitlemeden sonra, bu tek gollü bir maçtı – yani sonuç olarak bizim için iki sayı çok az” dedi. Terfi mücadelesinde eksik.

Hertha, 23. maç gününün ardından 33 puanla 2. lige doğrudan yükselmenin dokuz puan gerisinde bulunuyor. “On iki maç, on iki galibiyet.” Reese'in sezonun son üçte birlik bölümünde Braunschweig'deki maç öncesindeki cesur talebi, Eintracht'taki ilk maçın hemen ardından kaybedildi.

Pal Dardai ilerleme hayallerini duymak istemiyor

Hertha teknik direktörü Pal Dardai zaten yükselme hayalleri hakkında hiçbir şey bilmek istemiyor ve Berlin'in Bundesliga'ya dönüşü sorusunu provokasyon olarak görüyor. “Eğer Hertha terfi edecekse on kez kazanmalıyız. Üç kez kazanmayı bile başaramıyoruz,” diyen Hertha'nın plak oyuncusu, geçtiğimiz Aralık ayında, üst üste iki galibiyetten sonra Hertha'nın 2017 sonunda VfL Osnabrück'e karşı sadece golsüz bir beraberlik elde edebildiğine atıfta bulundu. yıl: “Osnabrück'teki maçtan önce olduğu gibi yine felç oldu. Bu sefer baştan itibaren bir tıkanıklık yaşadık, felç olduk ve saklandık.”

Hata yapma veya pasiflik eğilimi gösterenler Pascal Klemens, Linus Gechter veya Dardai kardeşler gibi genç oyuncular değil: “Onlar hata yapmıyorlar. Bize nasıl yardım ettikleri çok büyük. Dardai, antrenörün uzatılmış kolu olarak sahada özlediği sözde liderleri eleştiriyor. 30 yaşındaki Andreas Bouchalakis gibi, kendi ceza sahası içindeki kötü pası Fabio Kaufmann'ın erken bir gol yemesine (14. dakika) olanak tanıdı ve böylece takımın oyunun ilk yarısındaki uyuşukluğunu gösterdi.

“İster kafa, ister kalite? İlk yarıda stoper oyuncularımız felç oldu. Altılıysam, bu taramak anlamına gelir, bu da omzunun üzerinden bakmak anlamına gelir. Oyuncum, Kaiserslautern'deki gibi top oynuyor ve zil çalıyor. Bu bir kalite sorunudur. İlk yarıda sadece 1-0 olduğu için mutluydum” diyen Dardai, “Sonra birçok değişiklik yaptık ve farklı bir takım sahaya geri döndü.” dedi.

Ancak antrenör, oyuncularına yüksek sesle duyuru yapmaktan kaçındı ve gördüklerini objektif bir şekilde anlattı: “Bazıları devre arasında şikayet edeceğimi ve tahtanın kırılacağını düşündü. Ama tamamen sakin kaldım. Sadece taktiksel konulardan bahsettim. Az önce yine felç olduğunu söyledim” dedi devre arasında iki personel değişikliği yapan Dardai.

Haris Tabakoviç ve İbrahim Maza Hertha maçına hız katıyor

Haris Tabakoviç ve İbrahim Maza'nın oyuncu değişikliğiyle takımı temposunu artırdı ve yeniden başlatmanın ardından yedi dakika sonra 18 yaşındaki Maza'nın üçüncü maçında ligdeki ilk golü olan ekolayzırla ödüllendirildi. Reese, “Koçun devre arasında fazla bir şey söylemesine gerek yoktu, ilk yarıdan sonra telafi etmemiz gereken bir şey vardı ve farklı bir yüz göstermemiz gerekiyordu” dedi. Ancak Braunschweig'den Hazan Kuruçay'ın kırmızı kart görmesinin ardından (77') çoğunluk olmasına rağmen bu yüz bile kazanmaya yetmedi. Güç oyunundan memnun olmayan ve Braunschweig'de maç öncesinde tahmin ettiği puanı almaktan mutlu olan Dardai, “Gerçekten büyük şans yoktu” dedi: “Hedefteyiz.”

Teknik direktörden farklı olarak Perşembe günü Berliners'la sözleşmesini 2028'e kadar uzatan iddialı Reese, Hertha'yla yükselme hayalinden henüz vazgeçmiş değil. “11 maç kaldı, rota değişmedi. Zaferlere ihtiyacımız var ve bununla Cuma günü başlamalıyız,” dedi kanat oyuncusu, sıralamada ikinci sırada ve Reese'in eski kulübü Holstein Kiel'e karşı düellodan önce (18.30, Sky). Oyuncular kendilerinin felç olmasına izin veremezler.