Hertha futbolcu änis Ben-Hatira gibi Ramazan ile ilgileniyor

Kemal

New member
Ramazan'ın oruç ayı Cuma akşamı başlar. Müslümanlara inanmak için, güneş doğumu ve gün batımı arasında oruç tutma, manevi gelişim ve feragat zamanıdır. Birçok Müslüman sporcu için bu sadece zenginleştirici ve sağlıklı değil, aynı zamanda yorucu bir zamandır. Sadece gün batımından sonra yiyecek ve içecek alabilirsiniz.

Bununla birlikte, hertha oyuncusu änis Ben-Hatira, kısa süre önce “Futbol ve Yaşam Tarzı ve Yaşam Tarzı Podcast'si Ben-Hatira”, Almanya'da oruç tutma sezonu sadece ucuz. Günler hala nispeten kısadır, gün batımından sonra uykunuzu yemek, içmek ve uyarlamak için yeterli zaman vardır, böylece dinlenmiş antrenman yapabilirsiniz. Her yıl takvimde değişen oruç ayı, yaz ortasında daha kısalırsa, günler daha sıcaktır.

Hertha BSC II, Cumartesi günü Eilenburg ile buluşuyor

Eski Tunus uluslararası Ben-Hatira, yaz aylarında hızlı yapamadığı mevsimsel hazırlıklar yapmıştı, çünkü eski Tunus uluslararası Ben-Hatira. 2011-2016 yılları arasında Hertha BSC'ye tekme atan Berlin Bölge Ligi takımının kaptanı, geçen Aralık ayında ikinci bölüm profesyonelleri ile kısa bir süre eğitim almıştı. Ancak şimdiye kadar, Wedding'den 36 yıllık hücum oyuncusu için ilk takım için bir faydası yoktu.

Cumartesi günü (13:00), Türkiye'de Frankfurt, Darmstadt, Esperance Tunis'te, Berlin Ak ve Monastir'de Karlsruher SC'de, Honved Budapst, bu nedenle Bölgesel Ligi II ile Amateur II ile Amateur II ile Amateur II ile Amateur II'de istasyonlarla yarım dünya turuna başlayan Ben-Hatira.

2023'te Berlin'e döndüğünden beri Hertha U23'e liderlik ediyor. Ben-Hatira Ramazan hakkında şunları söylüyor: “Bana çok fazla, çok fazla güç veren manevi bir zaman.” Oruç Dry, vücudun onarabileceği sağlık yararları da vardır: “Ben onunla büyüdüm. Bu benim inancım, benim için iyi. Bu sefer seviyorum. “

Türkiyemspor Berlin'de Kırık

Yıllar önce, Almanya Merkez Merkez Konseyi, DFB ve DFL ile profesyonel futbolcuların ve diğer profesyonel sporcuların Ramazan dışındaki ödünçlarını telafi etmesine izin verildiğine karar verdi. Nisan 2022'de Bundesliga'daki bir hakem, gün batımından kısa bir süre sonra bir oyunu kesintiye uğrattı, böylece Müslüman bir oyuncunun bir şeyler içebilmesi. Takım kaptanlarına hakemlerde oruç tutmayı kırmak için içme molaları sorgulama fırsatı verilir.

Oruç ayının özel özellikleri kulübün birçok amatör kulübün hayatına geldi. Toleranslı antrenörler yük kontrolünü uyarlar. Kreuzberg'den Türkiyemspor veya Neukölln'deki NFC Rot-weiß gibi kulüplerde Ramazan, topluluk duygusunu güçlendirmek için de kullanılır: akşam eğitimi sırasında oruç kırma ile.