Hertha Berlin: Pazar günleri pantolonlarına dört kez yumurta

Kemal

New member
Ev
Spor Dalları
Hertha BSC: Pazar günleri dört kez pantolona yumurta – randevular programlanmıştır

İkinci lig maç günleri üç ile on arası başlama zamanları sabitlenirken, Hertha’nın forvet oyuncusu Florian Niederlechner sezon için hedefini bir kez daha açıklıyor.

Florian Niederlechner artık ikinci ligin ilk on maç gününde ne zaman yükselmeyi hedefleyebileceğini biliyor.Jan-Philipp Burmann/Şehir Basın

Hertha BSC, ikinci ligde en iyi maçla başlıyor: 29 Temmuz Cumartesi günü saat 20:30’da, teknik direktör Pal Dardai’nin takımı Fortuna Düsseldorf’ta oynuyor. Bu, Florian Niederlechner’ın diriliş projesinin başlangıcı ve kariyerinin cesaretini topladığını göstermek istediği kısmı. En azından Sport-Bild ile yaptığı bir röportajda vurguladığı şey buydu: “Ben, tabiri caizse, pantolonunda taşak olan bir adamım!” Ve: “Hepimiz batırdık. Karakterimi göstermek ve tekrar zirveye çıkmak için yardım etmek istiyorum.” Yeni sezonun ilk iç saha maçı 4 Ağustos Cuma günü saat 18:30’da Olimpiyat Stadı’nda yeni yükselen SV Wehen Wiesbaden’e karşı oynanacak.

Projektör ışıklarıyla: Hertha akşamları HSV’de ve St. Pauli’ye karşı oynuyor

Çarşamba gününden bu yana, Hertha’nın bölgesel lig kulübü FC Carl Zeiss Jena’da 12 Ağustos Cumartesi günü (13:00) oynadığı DFB Kupası maçını takip eden üç ila on ikinci lig maçlarının kesin tarihleri de mevcut. Hertha Çarşamba günü “Pazar günleri dört kez, projektörler iki kez” diye tweet attı. Hamburger SV’deki geleneksel düello, ışıklandırılmış ilk oyun olacak. 19 Ağustos Cumartesi günü saat 20:30’da Hamburg Volksparkstadion’da oynanacak. Bir sonraki Cumartesi günü SpVgg Greuther Fürth, Olimpiyat Stadı’na saat 13.00’de konuk olacak. Tam bir hafta sonra, 2 Eylül’de Hertha BSC, aynı zamanda FC Magdeburg’da oynayacak.

“Hemen aklımda terfi hedefi vardı. Florian Niederlechner, Benni Weber ve Zecke Neuendorf bana 2. bölümde kalmak isteyip istemediğimi sorduğunda, hemen evet dedim,” dedi. birinci lige dönüş işe yaramalı.Bundan sonra maç 24 Eylül Pazar günü (13.30) Holstein Kiel ile devam edecek.

İlan | daha fazlasını okumak için kaydırın

30 Eylül Cumartesi günü (20:30), Olimpiyat Stadı’nda FC St. Pauli’ye karşı oynanan maçtan sonra, Hertha 8 Ekim Pazar günü (13:30) Gelsenkirchen’de küme düşmüş diğer takım Schalke 04 ile karşılaşmadan önce, bir projektör vurgusu takip eder. Bir sonraki geleneksel düello, oyunun onuncu gününde. Mavi Beyazlılar, 22 Ekim Pazar günü (13.30) 1. FC Nürnberg ile tekrar karşılaşacak.

O zamana kadar birkaç hafta daha var. Tecrübeli bir oyuncu olarak Niederlechner, sezona iyi başlamanın yanı sıra takımdaki uyumun da özellikle önemli olduğunu biliyor. “Bu her şeyin başı ve sonu olacak. Şimdi eğitim kampında bunun üzerinde çalışmalı ve ardından ileriye olumlu bakmalıyız. Bu konuda açık olmalısınız: Geçen sezon gerçek bir takım değildik” dedi 32 yaşındaki oyuncu.