Halk TV spikeri Ayşenur Arslan Erzurum zelzelesini bile Cumhurbaşkanı Erdoğan’a bağlamaya çalıştı

Leyla

Global Mod
Global Mod
Afet ve Acil Durum İdaresi Başkanlığı (AFAD), merkez üssü Erzurum’un Köprüköy ilçesi olan 4,7 büyüklüğünde zelzele meydana geldiğini bildirdi. Bu sırada canlı yayında olan CHP yandaşı Halk TV spikerlerinden Ayşenur Arslan yaşanan zelzelesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a bağlamaya çalışırken adeta rezil oldu.

“Ben yanlış mı anladım çocuklar?”

Sarsıntının çabucak akabinde son dakika bilgisini aktarmaya çalışan Arslan, “Erdoğan oralarda mıymış, Köprüköy’deymiş” dedi. Akabinde durumu yanlış anladığını belirterek cürmü rejide çalışanlara atmaya çalışan Arslan, “Ben yanlış mı anladım çocuklar? Ne dediniz siz az evvel bana Allah aşkına. Erdoğan ile olayın alakası yok muymuş” tabirlerini kullandı.

“Zillet İttifakı’nın komplosu olarak anlaşılabilirdi”

ondan sonrasında durumu toparlamaya çalışırken daha da saçmalatan Arslan şu sözleri kullandı: “Tamamen yanlış anlamışım. esasen bugün gündeme baktım Erdoğan’ın gündemde toplantısı bir şeysi görünmüyordu hayret ettim. Tesadüf olur da Erdoğan orada olsaydı sarsıntı Amerika’nın Rusya’nın ya da Zillet İttifakı’nın komplosu olarak anlaşılabilirdi.”