GÜZEL Parti Genel Lideri Akşener kocası ile olan fotoğrafına montaj yapılmasına ateş püskürdü

celikci

New member
GÜZEL Parti Genel Lideri Akşener kocası ile olan fotoğrafına montaj yapılmasına ateş püskürdü
İyi Parti Genel Lideri Meral Akşener, canlı yayında ailesi ve evlilik ömrü ile siyasette bayan olmanın zorluklarını anlattı.
Akşener, FOX TV’de yayınlanan “Çağla ile Yeni Bir Gün” programının canlı yayın konuğu oldu. 24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında ilkokul öğretmenlerinin Akşener’le ilgili görüntüsünün yayınlandığı programda stüdyoya gelen bir sanatçı, saz çalarak Akşener’in sevdiği türküleri seslendirdi.

“MÜBADELE İLE GELDİM”

Ailesinden kelam eden Akşener, anne ve babasının çocuk yaşta mübadeleyle Türkiye’ye geldiğini belirterek, okumayı hayli sevdiğini anlattı. Eşi ve çocuklarından bahseden Akşener, gençliğinin başındayken hayalinde evlilik olmadığını, lakin ailesiyle gittiği Kocaeli’de 18 yaşında tanıştığı eşiyle 24 yaşında evlenmeye karar verdiğini lisana getirdi.

“KAYBEDERKEN KAZANAN BİR SEÇİM OLDU”

Akşener, 42 yıldır evli olduğunu belirterek, “Eşimle birbirimize karşı bir çekinmemiz yok, bu benim siyasi ömrüm için harikulade bir şey. örneğin, politik bir fırsat doğdu. Benim fazlaca istediğim bir şeydi, büyükşehir belediye başkanlığı adaylığı üzerinden. daha sonra epey güzel performans gösterdim ancak kazanamadım. Kaybederken kazanan bir seçim oldu. Ankara’ya çağırdılar, Ankara’da bir seyahat başlayacak. Biz birbirimize bir yemin ettik, ömrümüzde ne olursa paylaşacağız diye. Problem benim eşime, onun da bana söylemediği hiç bir şey yoktur. Bakın beşerler palavra konuşur, şüphesiz konuşur. Bizim birbirimize dair konuşmadığımız, söylemediğimiz hiç bir şey yoktur. Muhtemelen bu evliliğimizde fazlaca kıymetli bir etken oldu”

“KADIN OLMAK BAŞLI BAŞINA ZOR”

Eşiyle yan yana bir fotoğrafı gösterilen Akşener, “Ben siyaset yapıyorum, erkek-kadın fark etmez binlerce beşerle fotoğrafım var. Buradan eşimi kaldırmışlar, bu fotoğrafın yanına FETÖ’yü koymuşlar. O kadar hakarete, iftiraya uğradım bu süreç içerisinde. Hepsinde beni sakinleştiren kocam oldu. Diyor ki; ‘Bir bayanın yanından kocası kaldırılmaz.'” diye konuştu. Bayan siyasetçi olmanın nasıl bir his olduğu sorulan Akşener, bayan olmanın başlı başına sıkıntı olduğunu söz etti.

Akşener’in reaksiyon gösterdiği montajlı fotoğraf

“BAŞARILARIMIZ DAİMA BİRİLERİ ÜZERİNDEN ALKIŞLANIR”

Cumhuriyet’in en büyük muvaffakiyetinin, eğitim yoluyla hem bayanlara birebir vakitte erkeklere fırsat eşitliği sağlamasının olduğunu vurgulayan Akşener, bayanlara karşı ön yargılara değindi. GÜZEL Parti Genel Lideri Meral Akşener, “Cam tavanlar, çeşitli maniler var. örneğin, siz epeyce hoş bir bayansınız fakat zeki bir bayansınız. Yalnızca hoş olarak anılmak sizi hudut ediyordur. Yalnızca güzellikle anılmak, buranın epey az görülüp bu tarafın görülmesi bile başlı başına bir tacizdir. Başarılarımız daima birilerinin üzerinden alkışlanır” halinde konuştu.

Kaynak: AA / Şimdiki