GÜZEL CUMALAR… 28 Ocak Cuma Kelamları ve Mesajları! Sevdiklerinize En Hoş Cuma Bildirileri, Cuma Duaları ve Cuma Kelamları…

celikci

New member
GÜZEL CUMALAR… 28 Ocak Cuma Kelamları ve Mesajları! Sevdiklerinize En Hoş Cuma Bildirileri, Cuma Duaları ve Cuma Kelamları…
Cuma kelamları ve mesajları! Bu mübarek Cuma gününde kucak kucak dua etmeli, sevdiklerimizi sevindirmeliyiz. Allah (c.c.) dua edin kabul edeyim buyurmuştur. Bizlere de bu mübarek Cuma gününde dua etmek düşüyor… Pekala, en hoş dualı iletiler nelerdir? Cuma kelamları nelerdir? En hoş iyi cumalar bildirileri, iyi cumalar kelamları, cuma kelamları, cuma duaları. Hepsi haberimizde…

İYİ CUMALAR KELAMLARI

– Ey Büyük Rabbim! Dinimizden dolayı bizi yok etmeye efor sarf edenlere fırsat verme. Bizleri o büyük İslam dininin yolundan ayırma…. Güzel Cumalar

– Allah’ım lisanımızdan ve gönlümüzden ismini eksik etme Bizlere senin sevdiklerinin içinde olmayı ve cemalini nazaranbilmeyi nasip et. Güzel Cumalar…

– Mü’minler sahiden kurtuluşa ermişlerdir. Onlar ki, namazlarında derin hürmet arasındadirler. Onlar ki, yararsız işlerden ve boş kelamlardan yüz çevirirler. Onlar ki, zekatı öderler. Onlar ki, ırzlarını korurlar. (Mü’minûn, 23/1-5) İyi cumalar.

– Rabbim nefsimize CELALİYLE, kalbimize CEMALİYLE, hayatımıza HİKMETİYLE, yanlışlarımıza RAHMETİYLE, mahşerde MUHAMMED’İYLE yardım etsin İnşallah. Güzel Cumalar

– Allah’ım! Bana kendi sevgisini ve senin yanında sevgisi bana yarar verecek kimsenin sevgisini ver. (Tirmizî, Deavât,73.) Cumanız mübarek olsun…

– “Günlerinizin en faziletlisi cuma günüdür. Bu sebeple o gün bana oldukçaça salâtü selâm getiriniz; çünkü sizin salâtü selamlarınız bana sunulur.”

– Ya Rabbi, mü’ninlerin ve mazlumların hamisi ordumuzu ve kahraman askerimizi düşmanlarımıza karşı koru ve muzaffer eyle.

– Allah’ım beni senin sevginle, Seni sevenlerin sevgisiyle ve Sana yaklaştıracak davranışların sevgisiyle rızıklandır. (Hadis-i Şerif) Cumamız mübarek olsun.

– Allah’ım! Günahlarımın hepsini küçüğünü ve büyüğünü birincisini ve sonunu kapalısını ve aşikârını bağışla. (Hadis-i Şerif/Müslim) İyi cumalar.

– Ömrümüzün öyküsünü yazan en büyük ve en hoş yazıcı olan Rabbim, gönlünüzden geçen hoşlukları alnımıza yazgı diye yazsın. Amin, iyi cumalar dilerim.

– “O Rab ki, yeri sizin için bir döşek, göğü de (kubbemsi) bir tavan yaptı. Gökten su indirerek onunla, size besin olsun diye (yerden) çeşitli eserler çıkardı. Artık bunu bile bile Allah’a şirk koşmayın. (Bakara -22.)” CUMA GÜNÜNÜZ MUBAREK OLSUN…

– “Şüphesiz (bilsinler) ki O Allah, şahsen rızkı veren kuvvet ve kudret sahibidir. Hiç kuşkusuz o zulmedenlere de, (geçmiş) arkadaşlarının (azaptaki ) hissesi üzere bir hisse vardır. Artık gelmesi için tez etmesinler. ” (Zariyat ~58,59) Cuma Gününüz Bin Mübarek Olsun. Dua eder, Dua beklerim.

– “Ey Allah’ım! Ey Rabbimiz! Bize dünyada uygunluk, hoşluk ve nimet ver, ahirette de uygunluk, hoşluk ve nimet ver ve bizi ateş azabından koru.” (Buhârî, “De’avat”, 55) Güzel cumalar

– Bizi yoktan var eden, varlığından haberdar eden, yaratıp imtihan eden, imtihan edip sabır veren Allah’ın müminlerini bağışlaması dileğiyle Cumanız Mübarek olsun!

GÜZEL CUMALAR BİLDİRİLERİ

– Allahım benim dualarımı, bana dua edenlerin duasını, benden dua bekleyenlerin duasını ve ümmeti Muhammedin dualarını kabul eyle. Selam ve Dua ile iyi cumalar.

– Güneşin hoş yüzü, yüreğine dokunsun, kâbuslar senden uzakta, melekler başucunda dursun. Güneş o denli bir geceye doğsun ki, duaların kabul, Cuma günün mübarek olsun.

– Allahım! Bilerek yahut bilmeyerek işlediğimiz yanılgılarımızı, günahlarımızı bağışla. Bizlere Merhamet buyur. Elbet Sen merhametlilerin en merhametlisisin. Güzel Işıklı Cumalar…

– Nasıl yaşarsan o denli ölürsün. O denli bir yaşaki Rabbim, kulum senden razıyım desin…Hayırlı Cumalar!

– Allah’ım! Geçmiş ve gelecek, bâtın ve açık bütün günahlarımı bağışla! Benim ilâhım Sensin. Senden diğer ilâh yoktur. (Buhârî, Tevhîd, 35) İyi cumalar.

– Duâ Aşktır, Duâ Huzurdur, Duâ Umuttur. İyi Huzurlu Umutlu Aşk Dolu Güzel Cumalar Olsun…

– birtakım kimiler vardır en muhabbetli en uhuvvetli ve en hoş, en içten müminin bayramıdır bu biçimde vakit içinder. en hoş günün cuma bayramın olsun.

– Cuma günleri, duanın kabul oIacağı bir an vardır. Cumanın gündüzü, gecesinden daha değerlidir. Allah Cumamızı ve ettiğimiz duaIarı kabul etsin inşallah.

– Bu mübarek cuma günü hürmetine konutlarımızı aşsız, kalplerimizi aşksız, dillerimizi duasız bırakma… Evlatlarımızı iyi, vücudumuzu sağlıklı, işlerimizi başarılı kıl… Yoksullara yadım et, zalimlere fırsat verme Ya Rab! Güzel cumalar dilerim.

– Allahümme salli ve alâ seyyidinâ Muhammed ve alâ âli seyyidinâ Muhammed Güzel Cumalar…

– Allah’ın ettiğim duaları kabul eyle. Bu dünyada senden diğer kimsem yok…

– Rabbimiz! Bize katından rahmet gönder ve bize ortasında bulunduğumuz durumdan bir çıkış yolu göster (Kehf 18/10) Amin Ya Rabbel’Alemin. Dualarımız kabul cumamız mübarek olsun!

– Rabbim bu mübarek gün hürmetine günahlarımızı af buyursun. Bizlere iyilik versin. Selam ve DUA ile… İyi Cumalar.

– Ey Rabbim! Şu sonsuz merhamet ve rahmet deryasından bir damla da olsa, nasiplenmeyi hak eden kullarından eyle bizi. Amin. Güzel ışıklı cumalar dilerim.

– Kalbimiz iman ile gönlümüz İslam ile lisanımız Kur’an ile kulağımız ezan ile gözümüz parıltı ile dolsun… Konutumuz huzurlu ve sevinçli olsun. İyi Cumalar…

…CÜMLETEN HERKESE İYİ CUMALAR DİLERİZ…

CUMA DUASI

Diyanet’in Cuma duasına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Haberler.com – Gündem

Cuma Namazı, Kelam, Dini, Gündem, Ömür, Haber