Flick tarafından sorgulanan Nagelsmann'da ayarlanmış

Kemal

New member
Marc-André ter Stegen 33. yaşamını daha hoş bir şekilde hayal edebilirdi. Ulusal teknik direktör Julian Nagelmann'ın bekçisi, Manuel Neuer'in gölgesinde bekleyen on iki yıllık hastadan sonra Alman futbol golünde Primus'a terfi etmez, patella tendonunun bir gözyaşını daralttı. FC Barcelona'nın kaptanı üç çeyrekte başarısız oldu. Eylül 2024'ten Mayıs 2025'e kadar.

Arada, iki küçük oğlunun babası, karısından Instagram aracılığıyla ayrıldığını duyurdu. Ve şimdi MatchFit'i tekrar bildirir bildirmez, işvereninin kaleciye veda etmeye hazırlanması sürekli. Marc-André ter Stegen bir gün Sisifus gibi hissetmeli. Bir eğime tırmanır tırmanır tekrar yokuş aşağı gider.

Wojciech Szczesny, FC Barcelona ile sözleşmesini genişletti

Çarşamba günü Portekiz'e Karşı Milletler Ligi'nin Yarı Finalleri'nde (21:00/ZDF), Mönchengladbacher yerlisi en azından ülkesi için Oliver Baumann'dan bir numarayı devralacak. Julian Nagelsmann, bu konuda Alman şüphesini bırakmadı ve haklı: “Marc, bu mega ritime ihtiyaç duymadığı bir çağda.”

Raporlara göre, Ter Stegen'deki kendi ülkesinin güveni, sadece on bir yıl boyunca top tutmadığı, aynı zamanda çok ince ayaklarla saldırılar başlattığı kulüpten daha büyük. Barça'nın 24 yaşındaki Joan Garcia ile şehir rakibi Esganol Barcelona'dan 24 yaşındaki Joan Garcia ile güçlü bir şekilde ilgilendiğini bildiriyor.

Buna ek olarak, İspanyol şampiyonunun sezon sonuna kadar Ter Stegen'in yaralanmasından sonra imzaladığı 84 kez Polonyalı ulusal kaleci Wojciech Szczesny, sözleşmesini iki yıl uzattı. Szczesny, Ter Stegen'in belirleyici oyunlarda iyileştikten sonra bile kullanılmadığını nasıl ikna edeceğini biliyordu.

Serenity için çabalayın

Barça baş antrenörü Hansi Flick'in son zamanlarda halefi Nagelsmann'a telefonda ne bildirdiğini öğrenmek kesinlikle ilginç olurdu. Nagelmannnnnnnnnnnnün, o zaman gelecekteki konusu ter Stegen, 2028'e kadar sözleşme yaparken tamamen dışarıda bırakıldı: “Şantiyem değil.”

Kaleci, Herzogenaurach'ta sabah eğitiminden sonra Pazar günü Alman basınının acil sorularını yanıtladı. Serenity tarafından görülebilirdi: “Barça dünyanın en büyük kulüplerinden biri. Rekabet durumları var.”

Böyle rekabetçi bir durum, 42 görevden sonra DFB ekibinde neyse ki maruz kalıyor. Ter Stegen, Nagelsmann'dan fiskten duymadığı sözleri duyar. Onun için önemli olan desteğin sözleri: “Destek muhteşem.” Ter Stegen ile hiyerarşi, daha önce onunla iki numara olarak betonlanmış olduğu gibi bir numara olarak çimentolanır.

Bu nedenle, Obertorwart Neuer 2018 Dünya Kupası'ndan önce ve Avrupa Şampiyonası 2024'ten önce uzun süren yaralanmalardan geldiğinde ve tekrar tercih edildiğinde bile hiç stunk yapmadı. Milletvekili takım ruhunu gösterdi, Avrupa Ev Şampiyonası'ndan önce şunları söyledi: “Aynı görüşte olmasam bile karara saygı duyuyorum ve kabul ediyorum ve kabul ediyorum.”

Atletik koçtan övgü

Kulüpteki bir bozulmayı benzer bir ayıkla not alması beklenmiyor. Kısa süre önce profesyonel bir ilişki olduğu bildirilen Flick ile konuştu. “Nedenini bilmiyorum.” “Gelecek yıl Barselona'da olduğumdan emindi ve sezonu son derece dört gözle bekliyorum”.

Bu kelimelerin gerçekle ne kadar güçlü bir şekilde desteklendiği gösterilmelidir. Kendini açıklamaya göre, ter Stegen fiziksel olarak en azından yaralanmadan önceki kadar iyidir.

Basın toplantısı için DFB limuzin hizmetini reddetti ve iki kilometrelik bisiklete binmeyi tercih etti. Barcelona'nın atletik antrenörü Pablo Merino kısa süre önce şunları söyledi: “Hiç daha güçlendi. Çok disiplinli bir Alman.” Barselona'da korkan kelimeler.