Geçtiğimiz günlerde kendisine soru yönelten bir bayana “Yaratık benim bu rezillikle ne alakam var. Şerefsizlik yapma” üzere hakaret dolu sözlerle karşılık vermesiyle gündeme gelen HaberTürk müellifi Fatih Altaylı, Kovid-19 aşılama süreciyle ilgili yaptığı yorumlar için bugün, Sıhhat Bakanı Fahrettin Koca’dan özür diledi.
“18 yaşa inilmesi büyük başarı”
“Sağlık Bakanı Koca’dan özür diliyorum” başlıklı bir yazı kaleme alan Altaylı, aşılama konusunda 18 yaşa kadar inilmesinin büyük bir muvaffakiyet olduğunu tabir etti.
“Samimiyetle özür diliyorum”
Altaylı, yazısında şu tabirleri kullandı: Sıhhat Bakanı Fahrettin Koca’dan özür diliyorum. İçtenlikle. Aşılama konusunda epeyce önemli bir aralık katettik. 18 yaşa kadar indik. Bu değerli bir muvaffakiyet.
“18 yaşa inilmesi büyük başarı”
“Sağlık Bakanı Koca’dan özür diliyorum” başlıklı bir yazı kaleme alan Altaylı, aşılama konusunda 18 yaşa kadar inilmesinin büyük bir muvaffakiyet olduğunu tabir etti.
“Samimiyetle özür diliyorum”
Altaylı, yazısında şu tabirleri kullandı: Sıhhat Bakanı Fahrettin Koca’dan özür diliyorum. İçtenlikle. Aşılama konusunda epeyce önemli bir aralık katettik. 18 yaşa kadar indik. Bu değerli bir muvaffakiyet.