Hürriyet gazetesinden ayrılan Ertuğrul Özkök, Cengiz Semercioğlu ile tv100’de program yapmaya başladı. Birinci programında müzikçi Hülya Avşar’ın “Gerekirse simit yenecek” çıkışı daha sonrası oluşan reaksiyonları yorumlayan Özkök, “Bu kadar Hülya’yı yerden yere vuracak bir şey görmüyorum. Samimi olarak söylüyorum.” dedi.
“ESKİDEN HER 500 METREDE BİR ESPRESSO İÇİYORDUM”
“Herkes kendine bakılırsa birtakım şeylerden vazgeçiyor” diyen Özkök, kendisinin de yurt dışına çıktığında artık espresso içmediğini söylemiş oldu: “Bundan 20 yıl evvel yurt dışına gidiyorduk. 1 euro neredeyse 1 liraydı. Ben yolda yürürken her 500 metrede bir espresso içiyordum. Artık gidip orada bir espresso içmeye kalksam 5 euro, çarp 15’le, he? Artık bir espresso içmeye kalksan, 4 espresso içsen hayatın gitti.”
“ESKİDEN HER 500 METREDE BİR ESPRESSO İÇİYORDUM”
“Herkes kendine bakılırsa birtakım şeylerden vazgeçiyor” diyen Özkök, kendisinin de yurt dışına çıktığında artık espresso içmediğini söylemiş oldu: “Bundan 20 yıl evvel yurt dışına gidiyorduk. 1 euro neredeyse 1 liraydı. Ben yolda yürürken her 500 metrede bir espresso içiyordum. Artık gidip orada bir espresso içmeye kalksam 5 euro, çarp 15’le, he? Artık bir espresso içmeye kalksan, 4 espresso içsen hayatın gitti.”