DÜZGÜN Parti’li meclis üyesinden istifa: PKK’nın siyasi uzantısıyla yakınlaşması ve FETÖ’ye göz kırpması vicdanımı rahatsız etti

Leyla

Global Mod
Global Mod
UYGUN Parti’nin Çatalca Belediyesi’ndeki tek meclis üyesi olan Recep Yılmaz, istifa sonucunı toplumsal medya hesabından deklare etti.

Yılmaz açıklamasında, “Siyaset, vatan ve millete aşkla yapılan bir hizmet vasıtasıdır. Bu emelle davamdan vazgeçip UYGUN Parti saflarında siyasete girdim. Üye ve yönetici olarak büyük emekler verdim lakin geldiğimiz şu noktada GÜZEL Parti’nin Millet İttifakı ortağı CHP’nin terör örgütü PKK’nın siyasi uzantısı HDP ile yakınlaşması, FETÖ’ye daima göz kırpması, milliyetçi vatansever bir ülkücü olarak her gün vicdanımı rahatsız etti.” dedi.

Recep Yılmaz Yılmaz, kelamlarının devamında şunları söylemiş oldu:

“Demokrasi, milliyetçilik, Atatürkçülük üzere biroldukca pahanın istismar edildiği, fakat iktidar olmak için bu kıymetlerle hiç bir biçimde örtüşmeyen kişi ve yapılarla açık yahut örtülü birliktelikleri üzülerek gördüm. Millete hizmet etmenin yolunun yalnızca fakat yalnızca önder Devlet Bahçeli Bey’in liderliğinde olabileceğini yaşayarak ve bakılırsarek bir defa daha anladım. Önder Devlet Bahçeli Bey’in terörün ve teröristlerin karşısında devletçe dikildiğine, onlara nasıl pürüz olduğuna şahit oldum. Uğruna canımızı vereceğimiz aziz vatanımız ve devletimiz bizlere binlerce şehidin emanetidir. Vatansever bir Türk milliyetçisi olarak her türlü terör örgütü ve FETÖ ile çaba ederek, Önderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi şayet takdir ederlerse gayretime yuvamda, yani ilişkin olduğum yerde Milliyetçi Hareket Partisi’nde devam etmek istiyorum. Bu vesileyle DÜZGÜN Parti’den istifa sonucumı hürmetlerimle kamuoyuyla paylaşıyorum”