Dolardaki düşüşe ‘alım fırsatı’ diyen YETERLİ Parti’li Durmuş Yılmaz çark etti: Kimseye tavsiyede bulunmadım

Leyla

Global Mod
Global Mod
TBMM Genel Heyetinde kelam alan ÂLÂ Parti Ankara Milletvekili Durmuş Yılmaz, doların düşüşünü ‘alım fırsatı’ olarak gördüğü açıklamasına ait konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın partisinin küme toplantısında kendisiyle ilgili söylemiş olduği kelamları anımsatan Yılmaz, “Çıktığım programın bir kademesinde kur 12-13 liraya gelmişti ancak yine 17-18’lere çıktı. Ondan evvelki dört tane döviz müdahalesi ve Sayın Cumhurbaşkanımızın her yaptığı konuşmadan daha sonra kurun düştüğü düzeyden tekrar üste çıkması, o ortada da kurun tekrar düştüğü düzeyden üst çıkmasından hareketle şu cümleyi kurdum, dedim ki: ‘Bu bir alış fırsatı olabilir. Yarın sabahtan itibaren bu kaldığı yerden devam edebilir’ demedim, bakın, ‘edecektir’ dedim. Bu cümleyi kurdum inkar etmiyorum.” diye konuştu.

“KİMSEYE TAVSİYEDE BULUNMADIM”

Kimseye “al” yahut “sat” tavsiyesinde bulunmadığını tabir eden Durmuş, “bu biçimde bir şeyi de kendime yakıştırmam, yakıştırmadım.” dedi.