“Depresyona girdiğim çok an oldu”

Kemal

New member
Pazartesi gününden itibaren, Hertha BSC'nin ikinci lig futbolcuları, hava durumu servisinin Berlin'deki gibi soğuk eksi iki santigrat derece yerine güneşli 16 derece öngördüğü İspanyol sahasını Schenckendorffplatz'taki antrenman sahasıyla değiştirecek. Üçüncü lig takımı SV Sandhausen'e karşı hazırlık maçında 2-0'lık galibiyet alan takım, yedi günlük hazırlık kampının ardından atletizm antrenörü Henrik Kuchno ile yaptığı koşu seansının ardından Cumartesi günü Benalup-Casas Viejas'a döndü.

Antrenör Christian Fiél, Endülüs'ten kendisine hangi içgörüleri getiriyor? Sonunda şunu duyurdu: “Bu hafta, kalan 17 maçın temeli atılacak ve sezonun ilk yarısında yaptığımızdan çok daha iyisini yapmamız gerekecek.”

Hertha'nın antrenörü toplar durduğunda daha fazla konsantrasyon istiyor

Sandhausen'e karşı oynanan maç, Kevin Sessa'nın serbest vuruş golü attığı ve Michael Cuisance'ın oyunun ikinci yarısında Hertha BSC adına gol attığı 30 dakikalık dört periyotta neler gösterdi? Bir tarafta, kaleci antrenörü Andreas Menger çift hakem olarak çok uygunken, kaptan Toni Leistner son 30 dakikada yan hakem olarak iyi bir figür sergiledi. 90 dakika sonunda hakemler sahayı terk etti. 90 dakika sonra işten çıkacaklarını varsaymışlardı.

Hertha antrenörü Fiél, “Herkesin oyun süresine sahip olması önemliydi” diye özetledi. Görmek istediği birçok şeyi gördü. Ve birçoğunu görmek istemedi. Evet, evet. Umarım gözlemlerini oyunculara daha detaylı anlatmış olur. En azından talebi kamuoyu tarafından görülebiliyordu: toplar hareketsizken daha fazla konsantrasyon!

Antrenman kampından elde edilen bir başka bilgi de doğrulukla ilgiliydi – topla değil dartla: Dahili turnuvayı akademi ve lisanslı oyuncu alanı yöneticisi Zecke Neuendorf Julius Gottschalk ile ikili olarak kazandı.

Buna ek olarak, Hertha'nın yeteneği İbrahim Maza, Hertha taraftarlarının kış tatilinde Atlético Madrid veya Manchester City'nin ilerlemelerine boyun eğme korkusunu hafifletti. Maza, Bild gazetesine güvence verdi: “Bunu bilmek güzel ama şimdilik daha fazla gelişmeye odaklanıyorum.” Ve: “Hertha'nın yanında terfi etmek istiyorum. Bu benim net bir hedefimdir. Ve birlikte yükselmemiz için her şeyi yapacağım. O zaman daha ileriye bakacağız.”

Hertha'dan Fabian Reese sahalara dönmenin özlemini duyuyor

Son olarak Hertha yakında Fabian Reese'e sahada tekrar güvenebilecek gibi görünüyor. Sandhausen'e karşı yapılan testte yer almadı ancak maçı Hertha'nın Instagram kanalında yorumcu olarak takip etti. SC Paderborn'daki ilk rekabetçi maçtan bir hafta önce (Pazar, 13:30), 27 yaşındaki oyuncu, kariyerinin en zor aşaması olarak nitelendirdiği ayak bileği sakatlığından sonraki dönem hakkında ayrıntılı bir kulüp röportajında konuştu. uzak.

“Beni zorlayan ve depresyona girdiğim pek çok an oldu. Aylardır her gün aynı acı; bu çok ağır bir zihinsel yük, bu da benim devam etmemi kolaylaştırmadı” dedi. Bu acının geçmeyeceğini kabul etmek istemiyordu. Vücudun bunu yapmak için çok fazla zamana ihtiyacı olduğu gerçeği Reese için yeni bir deneyimdi.

Geçen yaz yaşadığı ve Magdeburg, Fürth ve Köln kupasında kısa süre forma giydikten sonra acıyla geri dönen sakatlığının sonuçlarını şu anda alternatif yöntemler kullanarak tedavi ediyor: Vagus siniri için güncel tedavi, kırmızı ışık, oksijen. Meditasyon, mantralar ve nefes alma yöntemleri ile negatif basınçlı oda. Reese, “Nispeten çok yönlüyüm, ara sıra biraz maneviyatlıyım ve bundan gerçekten keyif alıyorum” dedi.

Önümüzdeki haftaları düşündüğünde aklından hangi görüntülerin geçtiği sorulduğunda Reese şu cevabı verdi: “Olimpiyat Stadı'nda geri dönüş. Bu günü öyle inanılmaz derecede sabırsızlıkla bekliyorum ki! Bu benim için çok özel olacak. galibiyet serisi. Zaferlere ihtiyacımız var, hiçbir şey zaferlerin yerini tutamaz. Tek seferde birçoğuna sahip olmak en iyisidir. Oyunları bitirmeyi öğrenmeli ve oyunları kazanma hırsını geliştirmeliyiz. Son zamanlarda bir noktada bunu kaçırıyorduk.