Cumhurbaşkanı Erdoğan Şanlıurfa’da konuşuyor

Leyla

Global Mod
Global Mod
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarından satır başları şöyleki:

Meydan bugün bir öteki hoştu, resmi sayı olarak 120 bin kişi katıldı. Havalimanından meydana gelene kadar da yol kenarlarındaki heyecan, coşku epey epeyce diğerdi. Ahde vefanız için sözlerin anlatmaya kifayetsiz kaldığı sevdanız için sizlere teşekkür ediyorum. Kuruluşundan bugüne kadar AK Parti teşkilatlarımızda nazaranv yapmış kardeşlerime takdir ve teşekkürlerimi söz ediyorum. Bu çatı altında çalışmış lakin artık ortamızda olmayan tüm kardeşlerimizi de rahmetle yad ediyorum.

AK bayanlar ana kademeyi de solladı, gençleri de solladı. Şuan karşımda hakkın ve halkın isteğinden öteki hiç bir gayesi olmayan yiğit dava erlerini görüyorum.

Şanlıurfa’nın bizim gönlümüzde farklı bir yeri var. Burası Hz. İbrahim’in ayaklarının değdiği topraklardır. Bu kent tarihi kahramanlık destanlarıyla ilmek ilmek dokunmuş müstesna bir yerdir. Burası yalnızca seçim sandığı ufukta belirince hatırlanan bir kent olamaz.

KILIÇDAROĞLU’NA SERT TEPKİ

Urfa’nın kebabı varken ABD’ye hamburger yemeye gidenler bu kenti hak ettiği biçimde sevemez. Londra’nın karanlık icazetini arayanlar benim kardeşlerimi anlayamaz Kaset kumpası ile getirildikleri koltuklarını korumak için her yolu deneyenler çaba ruhunu kavrayamazlar. Ülkesini yabancılara şikayet edenler vatan sevgisini yüreğinde hissedemez.

Urfa bölücü teröre karşı durduğu dik duruşla canına can katmış kenttir. Biz o denli birileri üzere lafta değil hak ettiği biçimde tüm kalbimizle seviyoruz. Biz Bay Kemal’in CHP’si üzere seçim yaklaşınca proje açıklayanlardan değiliz. Biz seçim öncesi meydanlarla bol ölçüde ücretsiz vaat dağıtanlardan değiliz. Biz yapamayacağımız şeylerin kelamını vermeyiz. Biz bir proje deklare ettiğımızda peşine düşeriz. Biz temel atar, o temeli takip eder daha sonra da masraf açılış kurdelesini keseriz.

Türkiye’nin kendi iktisat programına baş yormak yerine ithal iktisat komiserlerine bel bağlayanlar bu ülkenin geleceğine ışık tutamaz.

PAMUK ÜRETİCİLERİNE MÜJDE

Pamuk üreticilerimizin mazot ve gübre dayanağını dekarda 76 liradan yüzde 257 artışla 271 liraya çıkarıyoruz.

Ayrıntılar geliyor…