Cumhurbaşkanı Erdoğan: Marketlerin kontrolünü sıkılaştırıp fiyat farklılıklarını gidereceğiz

Leyla

Global Mod
Global Mod
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Lideri Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklamalarından satır başlıkları;

Geçtiğimiz 20 yılda daima yapageldiğimiz üzere bugün de ülkemizin her problemini, milletimizin her beklentisini hayata geçirerek Türkiye’yi huzurlu ve müreffeh bir geleceğe hazırlıyoruz. Ülkemize bugüne kadar kazandırdığımız demokrasi ve kalkınma atılımlarını kesintisiz bir biçimde sürdürerek milletimize kelamımız olan 2023 Türkiye’sine adım adım yaklaşıyoruz. Togg ile Türkiye’nin birinci yerli arabası gururunu yaşadık.

Kalkınma atılımlarını kesintisiz sürdürerek 2023 Türkiye’sine adım adım yaklaşıyoruz.

Kamuda çalışan 424 bin sözleşmelinin takıma geçirilmesi sonucunın bir sefer daha güzel olmasını diliyorum.

Düzce’deki 5,9’luk deprem

Geçen hafta 5.9 şiddetiyle sarsılan Düzce’yi ‘Genel Hayata Tesirli Afet Bölgesi’ ilan ettiğimizi açıklamak istiyorum. bu biçimdece afet daha sonrası telafi ve ihya çalışmalarımızı daha süratli aktif biçimde yürütebileceğiz.

Her şeydilk evvel 4 ana başlık; iktisat, diplomasi, öbür tarafta terörle uğraş bir öteki tarafta bir daha mülteci sorunu konusu. Bu 4 ana başlığı biz her şeydilk evvel başardık, başarıyoruz ve başaracağız.

Dünyada resesyon telaşının arttığı bir periyotta Türkiye’de büyümenin gerçekleşmesi hayli kıymetlidir.

Seçim yaklaşıyor. Bay Kemal büsbütün palavralar dünyasıyla milletin karşısına çıkacak. Bu palavraları nazaranceksiniz.

Küslük var ise barıştırmalıyız, kırgınlık var ise onarmalıyız, dehşet var ise itimat aşılamalıyız, kasvet var ise gidermeliyiz. Ne yapıp ne edip 80 milyonun gönlünü kazanmalıyız.

Güçlendirilmiş parlamenter sistem dedikleri palavralarına aldanmayın, bunlardan bir şey çıkmaz.

Ne oldu konuştular, dağıldılar. Türkiye yeni idare sistemiyle siyasette iki ittifaklı bir görünüm kazanmıştır.

Koalisyondan bir yarar geldi mi, bir sonuç alınabildi mi? Unutmayın Mümin bir kere sokulduğu yerden tekrar sokulmaz.

Dünyanın en hoş işini de yapsak bizi takdir etmeyeceklerini alenen parlamentoda söylemiş olduler.

Pakette masa etrafındaki ve masanın altındakileri mutlu etmek için unsurlar çıkarmışlar.

Marketlerdeki fiyat denetimi

Türkiye’nin yürüyüşünü durdurmak mümkün değil, biz vatanımıza mağdur olmayacak biçimde ekonomik dayanaklarımızı sürdürüyoruz.

Zincir ve öteki marketlerle ilgili bakanlıklarımız denetimleri sıkılaştıracaktır. Fiyat farklılıklarını gidereceğiz.

Yaptıkları düzenlemeye bakılırsa Cumhurbaşkanı iade yapamayacak. Bu Cumhurbaşkanı niçin var?

Bugün iktisatta Türkiye G20 ülkelerinin içinde birinci 5 ortasında yer alıyorsa bu Türkiye’nin güçlendiğini gösteriyor; Türkiye’nin büyümesini durdurmak mümkün mü?

Ayrıntıları geliyor…