Cumhurbaşkanı Erdoğan Konya’da toplu açılış merasiminde konuşuyor: Her karışı inançlı hale getireceğiz

Leyla

Global Mod
Global Mod
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Konya’da toplu açılış merasiminde konuşuyor.

Erdoğan’ın açıklamalarından satırbaşları şu biçimde;

Sözlerimin çabucak başında Pençe Kilit’te şehit düşen kahramanlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum, yakınlarına başsağlığı diliyorum.

Harekatlarla adım adım ülkemizi her karışıyla inançlı hale getirmekte kararlıyız.

Rabbimiz güvenlik güçlerimize güç versin, kuvvet versin, hep muzaffer eylesin. 3.5 ay daha sonra Konya’da bulunmaktan memnunluk duyuyorum.

DOLU DOLU KONYA PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRİYORUZ

Yılbaşında Konya-Karaman süratli tren açılışında trenle Karaman’a devam ettiğim için hasret giderememiştik. Bugün açılışlarımız ile, Genişletilmiş Vilayet Liderleri Toplantımız ile, gençelrle buluşmamızla dolu dolu bir Konya programı gerçekleştireceğiz.

1000 YILDIR OLDUĞU ÜZERE KONUŞMAYA DEVAM EDİYOR

Milletimiz ile sohbet etmeye doyamıyoruz. Hele bir de bu muhabbet Dar’ul Mülk Konya’da ise hiç doyum olmuyor. İlim ve irfan kenti Konya’yı sevmeyenin kalbi kurur kalbi. Bozkır’ın vefalı evladı Konya’mız da onu susturmaya çalışanlara inat 1000 yıldır olduğu üzere bugün de konuşmaya devam ediyor.

470 MİLYON LİRALIK SİLAH FABRİKASI YATIRIMI

ASELSAN öncülüğünde 470 milyon liralık yatırımla kurduğumuz silah fabrikasının açılışını bugün yapıyoruz. Uzaktan kumandalı silahlar başta olmak üzere, her türlü çaptaki silah üretimi ile ülkemizin savunma sanayiine üstün özellikler kazandıran bir tesis açıyoruz.

Ayrıntılar geliyor..