Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşuyor

Leyla

Global Mod
Global Mod
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan partisinin TBMM Küme Toplantısı’nda konuşuyor.

Açıklamadan öne çıkan başlıklar şöyleki:

Sözlerimin çabucak başında dün vefat eden mütefekkir şair muharrir ve uğraş insanı Sezai Karakoç’a Allah2tan rahmet diliyorum. Yakınlarının sevenlerinin bir medeniyet tasarrufu olarak gördüğü Diriliş yolunda, okuyucularının tüm milletimizin tüm insan aleminin başı sağ olsun.

Bizdilk evvelki kuşağın ve bizim kuşağımızın olduğu üzere bu günkü gençlerin ve daha sonraki jenerasyonların da kendisinden alacak fazlaca şeyi ilhamı olduğuna inanıyorum. Ebedi dirilişine kavuşan Sezai Karakoç’a bir sefer daha Allah’tan rahmet diliyorum.

AK Parti TBMM Küme Başkanlığı’na seçilen Sivas Milletvekilimiz sayın İsmet Yılmaz’a yeni bakılırsavinde muvaffakiyetler diliyorum. Prof. Dr. Naci Bostancı hocamız 2023 seçimleri hazırlıklarında kıymetli sorumluluklar üstleneceği için misyonundan affını istedi. Şahsım grubum ismine teşekkür ediyorum. Kendisiyle yeni görev alanlarında yakın çalışmayı sürdüreceğiz.

GÜZEL PARTİ’YE KÜFÜR YANSISI

Her ne kadar bu çatı altında mileltvekilliğinin gerektirdiği vakara duruşa çıkmayanlar bulunsa da meclisimiz milletimizin göz bebeğidir.

Şehit yakınlarına hakaret edenlerin bizim gözümüzde millet vekilliği sakıt olmuştur. Genel Lideri bir bayan olanın küfrü asla yenilir yutulur değil. Bir bayanın ağzından ‘yavşaklar’ diye bir tabir çıkar mı? Ne yazık ki bu çatının altı bunu da gördü. Bu çatının altı bu tıp bayanlara asla müsaade etmez. Küfürbaz, terbiyesiz, faziletsiz bireylere dersin sandıkta verileceğine inanıyorum.

Detaylar geliyor…